AcaKayak napisao:Wolfy, jedan prijateljski savet. Ako te interesuje da li F10 dizel trosi litar manje ili vise od e60 dizela zaobidji sve sportske aute i sacuvaj zivce

Ma koliko glupo delovalo ja sam slican kao ti, zato i ne menjam M3 za RS/AMG vec nesto ekonomicnije. Imao sam zelju za takvim autom koju sam sebi ispunio i to je za mene ok ali da ga vozim deset godina u Srbiji... Ne bas

Verovatno cu narednih dve tri godine voziti neki "normalan auto" pa cu se opet uzeleti neceg malo ludjeg... Voziti ga godinu dana i opet prodati pre nego sto krenu veliki troskovi. Mislim da je za mene to idealan model, bar za ovaj novac koji sada zaradjujem, naravno da ako bude neke promene bice i promene idealnog modela

Slazem se... A,sto se potrosnje tice,pa pazi ona mi je bitna,ako uzimam dizela,jer necu da mi trosi 15l,akad mogu za 20-25l da dobijem neku zver...

ali,najverovatnije cu uzeti jos jedan "obican" auto i to BMW najverobatniije 640 GC,pa cu onda videti kako i sta dalje...On mi je bas ovako lep i smpatican autic,a i nema ga kod nas,a i ne verujem da ce ga i biti nesto mnogo,jer je dosta skup za nase uslove,i ljdui ce uvek pre kupiti ili 5icu,e klasu ili 6 kupe...
Jer,kao i sto sam rekao,ne volim da imam stvari koje vec ima dosta ljudi,pogotovo ne stvari koje su mi bitne(kola,sat,odela,patike...) mrzim tu uniformnost i sto 90% ljdui je maltene identicno..