Mhm...
Sam udes nisam video, jer sam bio u uličici koja se spušta odatle i malo je niže, al sam bio tipa 20m daleko, i samo se ćula škripa guma i ortak mi kaže da je udario nešto, ja nisam to čuo. Međutim vidim da je vrag odneo šalu jer vidim samo ljudi kako se skupljaju. Potrčim gore i vidim čoveka kao leži, u trenutku sam se presekao jer je ležao glavom jako blizu ivičnjaku, onaj masivni pravougaoni, ako je u njega udario glavom... Srećom nije, a glavom je udario u soferku što najmekše što je moglo na kolima, i jako je dobro pao, maltene je bio u tzv koma položaju. Ljudi se skupili, čovek koji ga je udario se vidno izbezumio, proverio sam da li diše i ima puls, nije imao nikakve vidljive spoljne povrede sem malih oderotina, ništa nije curilo ni krvarilo što je dobro.
Koliko sam shvatio, bila je "školska" situacija, jedan auto je stao u traci, i ovaj iza njega je po rečima vozača isto bio stao pa naglo krenuo da ga obiđe jer je ovaj nešto bio kreni/stani, kao se pokvario, i u trenutku kad je završavao obilaženje pešak mu je izleteo, tačno ga je i desnom stranom udario. Nije bilo na pešačkom, al je blizu. A inače postoji šansa da je pešak bio pijan pošto je išao sa pivom u ruci.
Nakon par min je stigao jedan pandur, i u tom trenutku se mučenik osvesio, probao sam da komuniciram međutim bio je zbunjen al je ipak nakon par sekundi rekao ime. Onda mu je pandur tražio ličnu kartu

Mislim, kapiram da treba, treba identifikovati ko je, al ono nekako mi je ta scena bila... Polako je dolazio sebi, i iako sam ga ubeđivao da se ne pomera on se uspravio u sedeći položaj

Jedino što sam mogao je da stanem iza njega za slučaj da padne unazad (što se i dogodilo kasnije) al je tu naišla i hitna pa sam se samo sklonio.
A tip u kolima kog su obilazili je pokušao izgleda da pobegne

Al je čovek što je udario pešaka skočio na njega pa je ovaj kao ma samo da se pomerim... Sjatila se policija, blokada u saobraćaju, uviđajna ekipa stiže tek kasnije i dolazi pauk i to onako teatralno staje u kontra traku. Ja sam zaista bio ubeđen da treba da kola odvezu na tehnički međutim samo vidiš dižu oni pandursku 307icu i odlaze