Pa malo li je 300e samo za suplemente?

Sent from my HTC One using Tapatalk 4 Beta
Dosta,amino kiselina pijem,isolat,blend,vitamini,kreatin...Delija napisao:@Wolfy
Nemam nista protv suplemenata tipa whey, ali na sta potrosis 300 evra? 2,27kg izolata nije vise od 100 evra.
Super je kad neko moze da ti finansira takvu ishranu i suplemente...
BTW, pitacu te za 10 godina, kako ces uklopiti 10 sati posla dnevno sa ultra-mega-giga sredjenom ishranom i treningom kakav mozes sebi da organizujes sa 19 godina kad skoro da nemas nikakve obaveze
Sad idem na masu,na nekih 102-3kg,pa cu odna da odradim definiciju i time bih bio zadovoljan.Nisam fan preterivanja u bodybuilding fazonu,posle odredjene mere postaje ruzno.Sto se obima tice struk mi je tu 78-9cm,ramena oko 130cm ruke 40cm i butine oko 60cm,cime sam u sustini zadovoljan,ali jos jedna masa i ki bombonaDelija napisao:Za "300 evra mesecno" mi delujes nekako previse lagano, al' dobro, mlad si jos uvek...
Ja i sa 97 kg (193 cm) delujem malo mrsavo, tj. mogao bih bez problema da nabacim jos nekih 5-6 kvalitetnih kg - dokle god obim struka drzim na sadasnjih 86-87 cm... BTW, nije mi procenat masti previse blizu jednocifrenog - kada smanjim "previse" procenat masti usucem se u faci kao logoras, tako da to nije za mene. Dzabe "plocice" kad su ispod majice
p.s. Masa je mamaProslo leto kada sam imao 107 kg (zivotni maksimum, bar se nadam
), a bio fizicki slabiji i sa mnogo manje kondicije nego sada tesko ko je mogao da me izgura u reketu (osim drugara koji ima 140 kila uz visinu od preko 2m), a sada nema vise te dominacije
ocekivao sam da se nakon ovoga svi smore i tema umre na neko vremeAcaKayak napisao:Ja trenutno imam 89kg, od toga su 55% misici i 3% mast
sebekkg napisao:bravo bravo bravo.
ja sam nabavio sklekere i vec dobrih mesec ipo ali ne bas svako vece radim sklekove i povecao sam obim na 42 kada ne vezbam, ali nakon vezbanja se to lepo popne na 43-44![]()
sada jos trebam da nabavim onaj komplet bucica sa tegovima u metrou sto je imao po nekoj lepoj ceni i eto kompletiracu "spravice".