Biciklizam
Re: Biciklizam
Poenta je da se izvuce propala mast, ociste sve kontaktne povrsine, zamene one kojima je cement probio, lepo nasafta i zatvori, na granici lufta 

Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
- BAJKER
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
- Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike
Prvo proverri kakav ti je sistem kacenja na ramu, odnosno da li su takaozvano dropouts vertical ili horizontalnikaragva napisao: Da ne bude da nisam ništa uradio staviću šuplju osovinu koju već imam, samo ću danas kupiti iglu. Da ne moram više da se akam sa odvrtanjem, pa kada vršim krajnje dotezanje, matica mi povuče osovinu u stranu i debalansira točak, pa onda odvrći i sve opet
Ne znam da li postoji neko bolje ulje, gušće i da li uopšte može da se koristi umesto masti?
Horizontal dropouts

Vertical dropouts

U prvom slucaju bolje ja da imas osovinu na sraf jer ona bolje steze nego exscenar patent, mana mu je upravo to sto si naveo dakle otezano stavljanje tocka i mogucnost pomeranja istog u stranu. Exscentar patent nema toliku silu da stegne tocak kao sraf kada stegne.
U drugom slucaju a to je ujedno i najbolje resenje kacenja tocka na ram ne postoji mogucnost da se tocak pomera (osovina) jer je sa tri strane zatvoren a exscentar patent mu neda da ispadne na dole.
Sto se podmazivanja tice zlatno pravilo je lanac podmazivati uljem samo za tu namenu, za sve ostale delove iskljucivo mast.

- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
21 brzina, V-Brake kočnice, Altus zadnji i neki TOP-SWING SIS prednji menjačBAJKER napisao: Slikas uvek drugu stranu da se vide menjaci i pogon, tako da onaj ko zna o cemu se radi moze i jasnije da vidi.![]()
Koliko brzina 21 ili manje?
Koja je oprema od najnizih imas bar 3 vrste kod Shimana:
evo slika

Boringly average, but also perfect for school run mums
Jbt moj Polar Mirage Pro je dosta slican tvom Skotu (i delovi i izgled).
Proverio sam, kod mene je vertical dropout, tako da bi trebalo da radi. Jedva sam onim distancerima i cudima pogodio gde na osovini da smestim tocak, a da bude u sredini 
Ima tu dosta komplikacija na biciklu, koje bi se mogle pojednostaviti

- BAJKER
Kada budes jedno 5-6 osovina promenio onda ces uci u stosnikaragva napisao:Proverio sam, kod mene je vertical dropout, tako da bi trebalo da radi. Jedva sam onim distancerima i cudima pogodio gde na osovini da smestim tocak, a da bude u sredini

Nema na cemuJi 4Tze napisao:Hvala, Bajkeru.

- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Bajker road assistance danas pritekao u pomoć
Sreća pa sam bio blizu, hvala Bajkeru 
Sent from my Skate using Tapatalk 2

Sent from my Skate using Tapatalk 2
Čega? Teme?
Može!
Al je Frum pljunuo Kontadoru u facu danas. Pokazao je da je ubedljivo najjači (ili najdrogiraniji mada ako se bodu verujem da se bodu slično, bar njih dvojca).
Drago mi je zbog Fruma. Prošle godine dok je vukao Kevendiša imao sam utisak da je duplo jači i da on treba da osvoji Tur.

Može!

Al je Frum pljunuo Kontadoru u facu danas. Pokazao je da je ubedljivo najjači (ili najdrogiraniji mada ako se bodu verujem da se bodu slično, bar njih dvojca).
Drago mi je zbog Fruma. Prošle godine dok je vukao Kevendiša imao sam utisak da je duplo jači i da on treba da osvoji Tur.
- BAJKER
Nema na cemu!Uroš S. napisao:Bajker road assistance danas pritekao u pomoćSreća pa sam bio blizu, hvala Bajkeru
Neka hvala imam preca poslaBax napisao:Bajkera za predsednika!!!

Evo mog novog prevoznog sredstva, 

Tapatalk Post.

Tapatalk Post.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.