O presretačima

Primena propisa, crna hronika
Odgovori
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Re: O presretačima

Post od Day Walker »

Ove NP tablice stoje vec duze vreme na tom Audiju
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:18

Post od sebekkg »

onda se izvinjavam. ja sam samo napisao na osnovu price sa mojim drugarom. izgleda da se taj pandur malo olenjio :kezo: .
Slika
Korisnikov avatar
Martin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:38
Garaža: 2021 Dacia Logan Comfort Eco-G

Post od Martin »

http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/393506 ... ki-autobus

A gde li su bili presretači da preduzimaju mere protiv likova kao što je ovaj sa kamionom? :think:
Npr, ukljušuješ se na auto-put, nisi propustio vozila koja prolaze pored tebe većom brzinom i nisi uključio žmigavac - izgleda da samo znaju da kažnjavaju za prekoračenje? Ili imaju nesposobne šefove koji ih ne mogu obučiti za "kompleksnije" prekršaje? :besan:
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Post od pedja »

Jeb**a, ne moze (teoretski moze, ali nema smisla) presretac da cuci pored ukljucenja i ceka da li ce neko pravilno da se ukljuci ili ne.
Korisnikov avatar
Martin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:38
Garaža: 2021 Dacia Logan Comfort Eco-G

Post od Martin »

Da, ali može da "patrolira" auto-putem nekom normalnom brzinom pa da uoči prekršaj...umesto da "lade jj" na nekoj od pumpi....
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:
Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI

Post od H4wkeye »

Ja bas nisam cuo da presretaci sede na pumpama, vec se stalno vozikaju i prate. Ali, ne mogu oni da budu svuda u svakom trenutku.
Korisnikov avatar
Aca BG
Reactions:
Pridružio se: 06 Mar 2013, 11:22

Post od Aca BG »

@Martin: Presretac patrolira autoputem, ne radi nista drugo. A i oni koji rade taj posao imaju dusu te moraju na neku pauzu za klopu i slicno,zar ne?

I sto rece H4wkeye ne mogu biti svuda u svakom trenutku, prosto je nemoguce da sve uoce i sankcionisu.
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

Aca BG napisao:@Martin: Presretac patrolira autoputem, ne radi nista drugo. A i oni koji rade taj posao imaju dusu te moraju na neku pauzu za klopu i slicno,zar ne?
A i da obave fiziološke potrebe. :djavo:

Šalu na stranu, one koje sam ja viđao i jesu patrolirali normalnom brzinom, sad dal reaguju, ne bih znao, verovatno da reaguju. Na mojih 130 nisu i lepo od njih što nisu. ;)

Sent using Tapatalk
Širim haos!
Korisnikov avatar
codemaker
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Garaža: Audi A6 C6 2.0 TDI (2008)

Post od codemaker »

Pobogu ljudi, pa kakvi su to presretači u gradu??? :o
Jbt, još malo pa ćemo imati presretače za parkirališta ili na stazama oko zgrada na NBGD...
Ja stvarno ne znam šta i gde se presretači muvaju ali kad idem u Sloveniju ili Grčku, do granice me preteknu desetine i desetine "trkača" sa barem 50-60km većom brzinom od moje a ja uvek zakucam nba 130 po GPS. Još nisam video da je nekoga od njih neko zaustavio....
Znam samo da ja raspalim tom brzinom, stvorio bi se od negde u roku od nanosekunde neki nabudženi auto i upalio mi "follow me" tablicu....
A njima ništa.
Za mlad bor da se u'vatim, uvenuo bi.
Naravno da pričam sam sa sobom... I meni je ponekad potreban savet stručnjaka.
( Crtice iz života jednog srpskog programera )
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:

Post od Day Walker »

Sinoc Stali panduri sa novim punrom i fensi novom opremom, iza Citroenovog salona na Cukarickoj padini i snimaju vozila koja dolaze iz pravca garada.... Sta su merili ne znam... Da li brzinu, ili nesto drugo, nemam pojma.. Imali su veliki ekran ukolima kao presretaci i kako vozilo dolazi ocitavali su mu neke podatke :zbunjen:
Zaustavili su par njih
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:

Post od H4wkeye »

U PO sada ima dosta novih Punta sa kamerama ugradjenim napred. Pre neki dan ja vozio caleta na posao, radio nocnu, i stanemo kod neke pekare da kupi da jede nesto. Upalim sva cetiri i cekam. Kad nailazi Saobracajna policija u Puntu sa kamerom i prilazi iza mene i staje. Ja reko sad ce da mi traze dozvolu itd i da me pitaju sta sam stao tu, kad oni se pozdravise sa caletom i parkirali se tu pored, kamera okrenuta ka putu. :D Doduse, stojao sam tu nepunih 2 minuta, i pomerio bih se da su mi rekli, ne volim da stajem tako kad ne moram, uvek regularno stanem na parking i uplatim.

@DayWalker, moguce da kamere imaju onaj number plate recognition system, NPR, pa da su citali tablice ili tako nesto. A mozda mogu i da mere brzinu.
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:

Post od Day Walker »

Nemam pojma, ali deluju da imaju istu mogucnost kao i one u presretacima :uplakan:
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:18

Post od sebekkg »

ja sam pre par dana isao kragujevac-topola i ispred mene su isli oni i to malo ispod ogranicenja. Ja ih nisam preticao, ali par auta ih je preteklo i islo iznad 80 van naseljenog mesta, oni ih uopste nisu dirali niti kretali za njima. Tako da zavisi i da li zele uopste da rade i da li oni samo proveravaju tablice ko sto hawkeye rece. :zbunjen:
Slika
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:

Post od H4wkeye »

Ili su ih snimili pa ce im poslati cestitku :D
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31

Post od Kuzmanovic »

Mislim da njihova svrha nije da kaznjavaju vozace koji su u prekoracenju do 20 km/h van naseljenog mesta tj. da dele uplatnice sa mandatnim kaznama, vec da cekaju one koje bi mogli da posalju na "odmor" minimum 3 meseca.

Sent from my Galaxy Y using Tapatalk
Odgovori