Vežbanje, dijete, teretana...

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:18

Re: Vežbanje, dijete, teretana...

Post od sebekkg »

wolfy veruj mi da bih ali nemam para da dajem za teretanu + gorivo svaki dan + kvalitetna ishrana. kad je pre par godina bilo bolje vreme spojio sam 3-4 meseca u teretani i uz minimalna ulaganja sam dobro napredovao, pocela da se smanjuje i najmanja masna naslaga, a bivao sam jaci. toliko da sam iz bencha izbacivao 120kg na 3-4 puta i radio npr za noge 280kg- ali 3 ponavljanja.
Slika
Wolfy
Reactions:
Pridružio se: 30 Dec 2012, 15:15
Garaža: BMW 535d

Post od Wolfy »

Kazem ti,jeftina je teretana,nego da kuci kupujes...samo tebi je zeznuto sto i dosta vremena trosis,meni je teretana na 5 min peske od kuce + je jedna od jeftinijih u Beogradu,gde su teretane bas skupe...
Inace,evo neke slike od pre nekih godinu dana,sada sam "malo" veci :D
http://www.dodaj.rs/f/1C/wy/3gjpkWAu/p1180052.jpg
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

AcaKayak napisao:Ja trenutno imam 89kg, od toga su 55% misici i 3% mast :D
Ni ti nisi nikakav teski centar :D
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

Wolfy napisao:Kazem ti,jeftina je teretana,nego da kuci kupujes...samo tebi je zeznuto sto i dosta vremena trosis,meni je teretana na 5 min peske od kuce + je jedna od jeftinijih u Beogradu,gde su teretane bas skupe...
Ne vidi se bojler iza! :kezo:
Širim haos!
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:
Pridružio se: 18 Jan 2012, 11:13

Post od AcaKayak »

E ovako :)

(pet puta pokusavao i editovao, nece slika da se postavi, kliknite na nju da je vidite)

http://www.freeimagehosting.net/xz8op

Ove skale levo na sredini pokazuju da na 89,5kg imam 49,8kg misica i 2,9kg masti :)

Ispod toga, cuvena glupost zvana BMI index. Po njemu sam blago debeo jer on ne zna odakle mi je tezina (ne zna razliku misica i sala vec samo gleda odnos visine i tezine) i iako imam nekoliko puta manje masti od proseka i mnogo vise misica, po njemu imam prekomernu tezinu :glavomuzid:

Dole levo pise test spremnosti, odlicno je preko 90 bodova, tu imam 100 :D

Dole desno je onaj covek gde pise koliko imam masti u kom delu tela, iznad njega koliko imam misica u kom delu tela... Cool stvari :D
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Kontakt:

Post od Delija »

Respect, ali me bas zanima sta sve treba da se "zguta" (i konstatno "guta" ne bi li se odrzalo) uz ne znam kakav trening da bi se doslo do tako necega i kakva ishrana uz sve to treba da bude...
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:

Post od sebekkg »

Wolfy napisao:Kazem ti,jeftina je teretana,nego da kuci kupujes...samo tebi je zeznuto sto i dosta vremena trosis,meni je teretana na 5 min peske od kuce + je jedna od jeftinijih u Beogradu,gde su teretane bas skupe...

pa ja samo hocu jos da kupim te pakete bucica od 2500 din, (tako je bilo pre par godina) i to bi bilo sve sto ja sam sada u stanju da se bi pruzim. kad budem poceo da radim, a zeniti se skoro necu :D onda cu verovatno opet krenuti u teretanu. :pivo:
Slika
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Kontakt:

Post od Delija »

Bucice od nekih 2x 10 kg su oko 5000 din + nekih 3000 din ti treba za jos 20 kg tegova...
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

Ja sam to odavno platio mnooogo jeftinije... Al se ne secam tacne cifre.. Ne preko 20-30e
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Scuderia
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 20:20

Post od Scuderia »

Ja sam ovde uzeo

http://www.iron.rs/ imas ovde dobrih sklopljenih kombinacija

http://www.iron.rs/klupe-sipke-tegovi-z ... vise-ljudi

Mada moracu u teretanu jer mrzi me da kupujem jos tegova, a neke sprave ne mogu da zamenim.
Poslednja izmena od Scuderia u 15 Jul 2013, 13:13, izmenjeno 1 put ukupno.
Wolfy
Reactions:
Pridružio se: 30 Dec 2012, 15:15
Garaža: BMW 535d

Post od Wolfy »

AcaKayak napisao:E ovako :)

(pet puta pokusavao i editovao, nece slika da se postavi, kliknite na nju da je vidite)

http://www.freeimagehosting.net/xz8op

Ove skale levo na sredini pokazuju da na 89,5kg imam 49,8kg misica i 2,9kg masti :)

Ispod toga, cuvena glupost zvana BMI index. Po njemu sam blago debeo jer on ne zna odakle mi je tezina (ne zna razliku misica i sala vec samo gleda odnos visine i tezine) i iako imam nekoliko puta manje masti od proseka i mnogo vise misica, po njemu imam prekomernu tezinu :glavomuzid:

Dole desno je onaj covek gde pise koliko imam masti u kom delu tela, iznad njega koliko imam misica u kom delu tela... Cool stvari :D
Svaka cast! Gde si to radio? Morao bih da idem da se i ja "premerim" :D
Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:

Post od sebekkg »

Scuderia napisao:Ja sam ovde uzeo

http://www.iron.rs/ imas ovde dobrih sklopljenih kombinacija

http://www.iron.rs/klupe-sipke-tegovi-z ... vise-ljudi

Mada moracu u teretanu jer mrzi me da kupujem jos tegova, a neke sprave ne mogu da zamenim.

odlican sajt :doubleup: gledam ove kombinacije tegova, i verovatno bi mi odgovarala ova kombinacija 17. mada mozda i kombinaciju 1 uzmem u obzir. pogledacu po metrou koliko su cene onih sa samo bucicama jer su bile koliko i DW rece oko 20eura.
Slika
Scuderia
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 20:20

Post od Scuderia »

Da, odlican je sajt i koliko sam ja ispratio najpovoljniji su. Moze dosta kuci da se odradi, sipku za zgibove izmedju vrata, propadanje izmedju 2 stolice, sve ostalo, cucanj, trbusnjaci, sklekovi moze sa opterecenjem, a izolacione vezbe sa ovih par tegova. Da imam kuci bench klupu, lat masinu i leg press masinu ne bi ni isao u teretanu.

Sto se suplementacije tice Heroj :plusone: . Ovo koliko radim (prilicno neredovno) daje rezultate, a nisam ni usao u teretanu. Ishranu sam izmenio koliko moze, promenio osnovno, izbacio najgore i rezultata ima. Ko ne trazi neke ekspresne rezultate i nece na takmicenje nije mu ni potrebno da guta prasak, cak ni da se opterecuje previse brojkama oko kalorija i kolicine uh/prot.
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:
Pridružio se: 18 Jan 2012, 11:13

Post od AcaKayak »

Wolfy, hvala :) Zavod za sport na Kosutnjaku mada sam slicne rezultate imao i u RedBullovom centru u Austriji samo odatle nemam papir a i da imam ne verujem da bi bili srecni da ga serujem na netu :)

Delija, nisam ja neki fantom da krijem svoje stvari :) Ja sam bolji od ostalih jer se vise trudim, hemija je tu najmanji razlog... Kad kazem najmanji, ne da se zbog nje moze sve postici, ne moze bas (za vrhunski rezultat, za rekreativce je bacanje para, a i kod vrhunskog rezultata je 70% ishrana 30% hemija (znam jer cela reprezentacija pije skoro iso a daleko od toga da smo isti))

Dakle, suplemente dobijam besplatno od Olimpijskog komiteta (ako neko pocne da mi sere kako Divac nista ne radi u Olimpijskom licno cu ga svezati ciglom u glavu jer nam je covek preporodio zapustene sportove (pogledajte i atleticari odjednom pocese da uzimaju medalje, a da ne pominjem i pripreme i stipendije pored suplemenata koje imamo)).

Probao sam svasta, ono sto trenutno pijem:

Iz Pansporta:
Iso 100 protein
Iso star
xTend
Amino kiseline 4800
Tyrosine
do skoro GH Max (prestao usled ne vidjenja efekata kao i sa 90% hemije do danas)
ponekad glutamin (retko jer ga ima u Amino 4800 i xTendu pa mi ne treba dodatno)

Sam (o svom trosku) kupujem u Srbiji:
Muscle Pharm Assault (po meni najbolji NO reaktor po kriterijumu da je jedini od kog me ne boli stomak. Dobar je i Nitric fuel od twinlaba ali ovaj mi nekako bolji. Ima reaktora i u Pansportu ali mi se ne svidjaju a necu zbog par hiljada da pijem otrov jer od njega mi zavisi karijera u kojoj je u igri mnogo vise od tih par hiljada)
OptiMen multivitamin (ili nekad Animal pak)

Sam narucujem iz Slovenije:
Firma first endurance
-Optygen, Ultragen, EFS, i ponekad pre race (prestao odkad uzimam Assault).

Narucujem iz Amerike:
Stim o Stam

Mislim da je to to... Nije mali spisak ali bio je i veci dok smo svasta isprobavali... Neki uzimaju i sagorevace meni to ne treba jer se dobro hranim.

Od ovih suplemenata rekreativac treba da uzima protein i mozda neke amino kiseline, ostalo mu je bacanje para i ako organizam ne dovedes do iznemoglosti (a ako nisi profesionalac tesko da ces to uraditi) ostali suplementi ce biti nepotrebni u njemu i samo izbaceni napolje kroz neki od otvora :)
Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:03
Garaža: Zafir

Post od nikaragva »

AcaKayak napisao: Ispod toga, cuvena glupost zvana BMI index. Po njemu sam blago debeo jer on ne zna odakle mi je tezina (ne zna razliku misica i sala vec samo gleda odnos visine i tezine) i iako imam nekoliko puta manje masti od proseka i mnogo vise misica, po njemu imam prekomernu tezinu :glavomuzid:

To su možda podešene vrednosti za nas "obične" :D
Odgovori