Biciklizam

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Re: Biciklizam

Post od Paja »

Za 2l CCole. :D Ma evo ti ga pa vidi da li ti odgovara. Nema plaćanja. Drugarska pomoć.
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31

Post od Kuzmanovic »

Jesi drug Pajo, svaka cast. :bravo: Cucemo se kada budem isao u taj kraj, pa da navratim. :thumbup:
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:

Post od Paja »

Dogovoreno.
Korisnikov avatar
BAJKER
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike

Post od BAJKER »

Za sve one kojima trebaju delovi za bicikl, novi bicikli kao i oprema za bavljenje ovim sportom Planet Bajk daje popust na kupljenu robu i to u zavisnosti od kolicine proizvoda.
Propozicije akcije su sledeće:
Kupovinom 2 artikla dobijate 10% popusta,
Kupovinom 3 artikla dobijate 15% popusta
Kupovinom 4 artikla dobijate 20% popusta
Kupovinom 5 i više artikala dobijate 25% popusta.
Akcija se odnosi na sve artikle iz biciklističkog programa, rolere, stoni tenis program i patike, osim posebno označenih artikala koji su već na totalnoj rasprodaji. Na ove artikle se ne dobija popust, ali oni ulaze u zbir kupljenih artikala pri obračunavanju popusta.
Akcija se ne odnosi na artikle čija je cena ispod 300 dinara.
Akcija traje do 1. Septembra ili dok traju zalihe.
http://planetbike.rs/2013/07/pocinje-ve ... ja-akcija/
Slika
Korisnikov avatar
snork
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:50

Post od snork »

Hm... ako meni npr. trebaju 2 stvari, i recimo tebi 2 i još nekom 1... onda možemo da odemo i odjednom kupimo 5 stvari, da bismo dobili popust 25%? :)
Ђенерал Јанковић
Korisnikov avatar
Bax
Reactions:
Pridružio se: 11 Jan 2012, 22:37

Post od Bax »

YOU HAVE A CUNNING PLAN...
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
Korisnikov avatar
snork
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:50

Post od snork »

Jel to aluzija na Crnu Guju i Boldrika? :D
Ђенерал Јанковић
Korisnikov avatar
oli
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 19:39

Post od oli »

Sta li moze biti kad kad okrecem pedale cuje mi se iz predela srednje glave zvuk kao kuckanje (zvuk je kao da rizla udari o ram ili kao da metal ometal da kaci) gledao sam lanac nekaci o srednji menjac nigde nije ram napukao,srdnja glava nema lufta. Zvuk se necuje uvek kad jako zapnem necuje se i kad lagano okrecem pri nekom srednjme okretanju se cuje ali ni tada uvek :think: jako iritira da li neko zna sta moze biti.
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31

Post od Kuzmanovic »

Verovatno su ti otisli lageri u prednjem pogonu. To se i meni desilo, pa sam menjao patronu koja je nekih 600-1000 din. Sacekaj iskusnije bicikliste, pa ce ti reci nesto vise.

Sent from my Galaxy Y using Tapatalk
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:

Post od Paja »

Ne mora biti da je iz pogona. Može biti i iz pedala npr. Prvo izoluj gde nastaje krckanje tako što ćeš jedno po jedno moguće mesto zalivati vodom. Zvuči suludo, ali deluje. Kad krene da cakće zali pogon vodom iz bidona i ako je problem u njemu trebalo bi da prestane za neki minut.

Mada, može ti se desiti da je do pogona, da ga celog rastaviš (Bajker ga rastavi :D ) podmažeš, središ i vratiš, a ono nastavi da se čuje, kao u mom slučaju.
Kod mene se čuje po ovim vrućinčinama. Verovatno je jako mala tolerancija između dva elementa pa je dovoljno da skoči temperatura, da se oni malo rašire i eto muzike.
Korisnikov avatar
HKS
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2013, 17:31

Post od HKS »

Valja li ovo biciklo, ima li neku ''kolekcionarsku vrednost'' ? Tacnije isplati li se restauracija?

Slika
Korisnikov avatar
BAJKER
Reactions:

Post od BAJKER »

snork napisao:Hm... ako meni npr. trebaju 2 stvari, i recimo tebi 2 i još nekom 1... onda možemo da odemo i odjednom kupimo 5 stvari, da bismo dobili popust 25%? :)
Naravno, bitno je da je objedinjeno na jednom racunu. Ja sam sebi vec napakovao 5 stavki samo jos cekam da realizujem :kezo:
oli napisao:Sta li moze biti kad kad okrecem pedale cuje mi se iz predela srednje glave zvuk kao kuckanje (zvuk je kao da rizla udari o ram ili kao da metal ometal da kaci) gledao sam lanac nekaci o srednji menjac nigde nije ram napukao,srdnja glava nema lufta. Zvuk se necuje uvek kad jako zapnem necuje se i kad lagano okrecem pri nekom srednjme okretanju se cuje ali ni tada uvek :think: jako iritira da li neko zna sta moze biti.
Ono sto rece Paja zvuk moze da dolazi i iz pedala i iz pogona, kada smo kod pogona ne mora da bude da je osovina sa lezajevima problem, problem moze da bude i ako je kurbla nedovoljno stegnuta za osovinu, probaj samo sraf sto steze kurblu da dotegnes, dotegni levu i desnu ako na desnoj imas sraf. Postoje vise vrsta pa zato kazem i na desnoj, ja sa desne nemam sraf jer je novi tip pogona.

HKS vidi se da je star bicikl, bar jedno 30 god, nema to neku kolekcionarsku vrednost. Novih delova za taj bicikl nema nego se svodi odrzavanje na krpljenje sa isto tako istrtosenim delovima koje se nadju na buvljaku.
Slika
Korisnikov avatar
Bax
Reactions:

Post od Bax »

I moj tako pucka na srednjem pogonu, sa leve strane u trenutku kad dodje do prenosa opterecenja na kontra pedalu, mada nema lufta...
Ja ga necu dirati, samo ga cepam.

Jel ima neko iskustva sa onim dodatkom sto ide na volan, a sluzi da se spusti polozaj i oslone podlaktice?

Sent from my ZTE-SKATE
Korisnikov avatar
Bax
Reactions:

Post od Bax »

Ajmo brzo misljenje od poznavalaca materije.

Ovaj popust je prilika da se dodje do dobrog bajsa:

Ovaj mi je zapao za oko, misljenja?

Cena bi onda isla na dole za 25 posto, kao nadjem jos 4 artikla...

http://planetbike.rs/pbshop/Biciklizam/ ... 2010/7609/
Korisnikov avatar
BAJKER
Reactions:

Post od BAJKER »

Bax napisao: Jel ima neko iskustva sa onim dodatkom sto ide na volan, a sluzi da se spusti polozaj i oslone podlaktice?
Sent from my ZTE-SKATE
Nisam ga nikada koristio, koriste ga trijatlonci i drumski vozaci na koji se takmice na hronometar, vidjao sam da ga neki amateri stavljaju i na MTB cisto da im olaksa probijanje uz vetar, dakle moze da bude korisno ako zelis brzo da vozis.

Sto se bajka tice kojeg razmisljas da uzmes, dobar ram, viljuska isto karbonska, moze da bude malo neudoban jer je karbon krut ali ne treba to uzimati za neki problem. Sa tim popustom skidas mu preko 200e sto je dobra cena na kraju za takav bicikl.
Slika
Odgovori