starac vujadin napisao:Najzad se pojavio jedan dual sim active telefon, još od Samsunga 7722. Ozbiljan telefon sa dobrim specifikacijama, ali i jakom cenom.
Takođe Samsung je izbacio Galaxy Win quad core dual sim telefon za koji još ne mogu da provalim da li je dual sim active ili stand by, a i Galaxy S4 mini duos koji ima još bolje specifikacije.
Ako se ne varam,ima i Htc One dual sim,samo kao i obicno, ne kod nas....
Sent from my HTC One using Tapatalk 4 Beta
Veče u kome se svi slazu je protraceno. Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Uspeo sam konačno da napravim update "over the air" putem (OTA) kod mog Telenor Smart HD-a (Alcatel OT-995) sa Gingerbread-a 2.3.6 na Ice Cream Sandwich 4.0.4. Nema više onog Telenor 3D Launchera i sve izgleda malo drugačije i šarenije, slobodnog RAM-a je duplo više, neke stvari su bolje odrađene/dorađene, a čini mi se da i telefon za nijansu-dve brže radi.
Ako neko ima isti telefon - potrebno je da se pokrene update telefona u podešavanjima (ako nije već javio sam da postoji update) i prvo se skine neki mali od 4 i nešto MB, a potom ide ovaj za ICS i velik je preko 200 MB... Sve zajedno traje nekih 15-tak minuta...
Uspeo i win phone da zakuca. Posle 2 nedelje koriscenja Nokie Lumia 720 sve radi perfektno, brzo i glatko. Medjutim juce je ekran samo pobeleo i trebalo mu je 30 min da se oporavi.
Eh, gde su oni telefoni gde si mogao da iscupas bateriju i odmah resetujes mobilni .....
somi-car napisao:Uspeo i win phone da zakuca. Posle 2 nedelje koriscenja Nokie Lumia 720 sve radi perfektno, brzo i glatko. Medjutim juce je ekran samo pobeleo i trebalo mu je 30 min da se oporavi.
Eh, gde su oni telefoni gde si mogao da iscupas bateriju i odmah resetujes mobilni .....
Soft reset za Lumiu radis tako sto istovremeno drzis taster za ukljucivanje i za smanjivanje tona. Posle 10ak sekundi on zavibrira i to je to.
somi-car napisao:Uspeo i win phone da zakuca. Posle 2 nedelje koriscenja Nokie Lumia 720 sve radi perfektno, brzo i glatko. Medjutim juce je ekran samo pobeleo i trebalo mu je 30 min da se oporavi.
Soft reset za Lumiu radis tako sto istovremeno drzis taster za ukljucivanje i za smanjivanje tona. Posle 10ak sekundi on zavibrira i to je to.
Prvi put sam uspeo da spucam GB neta koji imam u paketu, a koristio sam ga najnormalnije kao i uvek, i nikad nisam bio ni blizu polovine... I sad sam kao odjedamput potrosio
Imam i dalje net ali po smanjenoj brzini.. Ne smem ni da zamislim kakva je to tek brzina posto im je net na Vozdovcu gde sam 90% vremena krajnje ocajan...
Telenor je u pitanju
I ja sam na Htc One uspeo da spicim GB neta,nikad mi se to nije desilo. Definitivno ovi novi telefoni i android zahtevaju vise MB za ozbiljnije koriscenje..
Sve su gori po pitanju saobraćaja novi telefoni. Ceh se plaća i autonomijom, što je po meni još veći problem. Nepotrebno briju performanse, a brzina odavno nije problem. Očigledno tržište traži zabavu od telefona, a ne da je naročito koristan.