Mobilne telekomunikacije

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Re: Mobilne telekomunikacije

Post od Xepoj87 »

starac vujadin napisao:Najzad se pojavio jedan dual sim active telefon, još od Samsunga 7722. Ozbiljan telefon sa dobrim specifikacijama, ali i jakom cenom.

Slika

Takođe Samsung je izbacio Galaxy Win quad core dual sim telefon za koji još ne mogu da provalim da li je dual sim active ili stand by, a i Galaxy S4 mini duos koji ima još bolje specifikacije.
Ako se ne varam,ima i Htc One dual sim,samo kao i obicno, ne kod nas....

Sent from my HTC One using Tapatalk 4 Beta
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C

Post od Saša »

Uspeo sam konačno da napravim update "over the air" putem (OTA) kod mog Telenor Smart HD-a (Alcatel OT-995) sa Gingerbread-a 2.3.6 na Ice Cream Sandwich 4.0.4. Nema više onog Telenor 3D Launchera i sve izgleda malo drugačije i šarenije, slobodnog RAM-a je duplo više, neke stvari su bolje odrađene/dorađene, a čini mi se da i telefon za nijansu-dve brže radi.
Ako neko ima isti telefon - potrebno je da se pokrene update telefona u podešavanjima (ako nije već javio sam da postoji update) i prvo se skine neki mali od 4 i nešto MB, a potom ide ovaj za ICS i velik je preko 200 MB... Sve zajedno traje nekih 15-tak minuta... :)
Mares
Reactions:
Pridružio se: 13 Avg 2012, 19:44

Post od Mares »

Gde da skinem mapu za grcku za garmina (ili ono, paket evrope gde ima srbija grcka i makedonija)...moze na pp link
Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:18

Post od sebekkg »

imas pp ;)
Slika
Korisnikov avatar
somi-car
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:50
Garaža: Skoda Superb, Opel Combo

Post od somi-car »

Uspeo i win phone da zakuca. Posle 2 nedelje koriscenja Nokie Lumia 720 sve radi perfektno, brzo i glatko. Medjutim juce je ekran samo pobeleo i trebalo mu je 30 min da se oporavi.

Eh, gde su oni telefoni gde si mogao da iscupas bateriju i odmah resetujes mobilni ..... :)
Mares
Reactions:
Pridružio se: 13 Avg 2012, 19:44

Post od Mares »

sebekkg napisao:imas pp ;)
:pijemo:
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Re: AW: Mobilne telekomunikacije

Post od Floyd »

somi-car napisao:Uspeo i win phone da zakuca. Posle 2 nedelje koriscenja Nokie Lumia 720 sve radi perfektno, brzo i glatko. Medjutim juce je ekran samo pobeleo i trebalo mu je 30 min da se oporavi.

Eh, gde su oni telefoni gde si mogao da iscupas bateriju i odmah resetujes mobilni ..... :)
Soft reset za Lumiu radis tako sto istovremeno drzis taster za ukljucivanje i za smanjivanje tona. Posle 10ak sekundi on zavibrira i to je to.

Gesendet von meinem GT-I9505
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Post od Geza »

Napredak u odnosu na Ctrl+Alt+Del. :)
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

Tako nekako :kezo:
Ja iskreno nisam imao tih problema ali sam jednom radio reset kad sam zeznuo nesto.

Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

Geza napisao:Napredak u odnosu na Ctrl+Alt+Del. :)
Na Blackberry-ju je Shift+Alt+Del :D
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
somi-car
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:50
Garaža: Skoda Superb, Opel Combo

Post od somi-car »

Floyd napisao:
somi-car napisao:Uspeo i win phone da zakuca. Posle 2 nedelje koriscenja Nokie Lumia 720 sve radi perfektno, brzo i glatko. Medjutim juce je ekran samo pobeleo i trebalo mu je 30 min da se oporavi.

Soft reset za Lumiu radis tako sto istovremeno drzis taster za ukljucivanje i za smanjivanje tona. Posle 10ak sekundi on zavibrira i to je to.

Ovo nisam znao. Hvala :D
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

Prvi put sam uspeo da spucam GB neta koji imam u paketu, a koristio sam ga najnormalnije kao i uvek, i nikad nisam bio ni blizu polovine... I sad sam kao odjedamput potrosio :srbin:
Imam i dalje net ali po smanjenoj brzini.. Ne smem ni da zamislim kakva je to tek brzina posto im je net na Vozdovcu gde sam 90% vremena krajnje ocajan...
Telenor je u pitanju
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
half man
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 14:17
Garaža: Passat b8 ,Infiniti Fx30d S

Post od half man »

I ja sam na Htc One uspeo da spicim GB neta,nikad mi se to nije desilo. Definitivno ovi novi telefoni i android zahtevaju vise MB za ozbiljnije koriscenje.. :-|
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

Sve su gori po pitanju saobraćaja novi telefoni. Ceh se plaća i autonomijom, što je po meni još veći problem. Nepotrebno briju performanse, a brzina odavno nije problem. Očigledno tržište traži zabavu od telefona, a ne da je naročito koristan.

Tapatalk HD
Korisnikov avatar
half man
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 14:17
Garaža: Passat b8 ,Infiniti Fx30d S

Post od half man »

Dobro si rekao,mada je i meni bitna zabava koju telefon moze da mi pruzi :)
Odgovori