Prva zdravstvena grupa,idi u Crveni Signal u NS ,svake godine idem na lekarski(krv,mokraca,ekg,oftamolog,otorinoralingolog,kardiolog,zubar,psiholog, psihijatar,opsta praksa,...itd)u sabracaju uglavnom ne rade idioti!
Markoni napisao:Wolfy, da me izvines, ali ovo postaje kao neka sprdnja.
Tako se ne kupuju kola, narocito ne skupa. Ne znam ko ce ovde da te posavetuje na forumu oko toga kada takva kola gotovo niko ne vozi.
Nema potrebe godinu dana pre kupovine da "lajes" i da se razbacujes ciframa i raznim kolima. Mislim da to zbog tebe nije dobro, kao ni zbog odnosa drugih prema tebi. Nema potrebe za tim. Kada odvojis te pare, lepo kreni po oglasima, pogledaj, provozaj, i kada kupis javis se da si kupio.
Prevelik je to novac, da bi se o tome pricalo po forumima, bar ja tako razmisljam.
Ovo shvati kao neki drugarski savet, jer nisam ni najmanje zajedljiv, niti zavidan, i prvi sam koji volim da ljudi voze dobra i skupa kola...
Nisam imao nikakve lose intencije,vec sam samo hteo da se posavetujem s ljudima koji imaju iskustva s automobilima,nista vise.
@Slobo
Kad dodje neki klinac od cirka 20 godina koji na njegovu srecu ima mnogooo novca i pocne da mi prica pricu o osamostaljivanju,tako sto ce na kratko da proda nesto sto su mu roditelji kupili jer ga vole i kako ce tom prodajom razliku novca od 10000 e poceti nesto da "biznisuje" jer se verovatno nesto malo posvadjao sa roditeljima,govori samo da je decko razmazen i ne razume koliko zivot nije zajebancija u kojoj on trenutno uziva ,a takvih je u ovoj zemlji 1-2 % omladine!
Dobro znam kako se "prave" i zaradjuju pare i stvarno mi je zao svakog potrosenog minuta provodeci citajuci gluposti jednog balavca koji ima 20 godina ,student i vozi automobil od 20000e ,koji mu roditelji odrzavaju ,placaju registraciju,izlaske,letovanja,zimovanja ...itd a ja to ne bih mogao isplatiti mojom godisnjom platom(koja je iznad rep.proseka) vegetirajuci !!!!
I onda sam ja na kraju "droger: i nenormalan,kogao bre tu lazemo i zahebavamo!
Jos da dodam,ovakve rasprave ,razgovore bih ocekivao u nekom "krem"drustvu napaljenih klinaca koji na njihovu srecu opet ponavljam imaju srecu da im je najveci problem u zivotu gde popiti kaficu i hvatati zjale od dosade...ovakvu temu ne zasluzuje ovaj forum.
Poslednja izmena od daka u 13 Avg 2013, 12:44, izmenjeno 1 put ukupno.
Daka to sto pises nema veze sa mozgom, i kakve veze ima i ako je sve tako kako si rekao. Niko nije branio tvojima da zarade pare i kupe ti kola.
Ja sam ciljao na nesto drugo, nadam se da me je Wolfy razumeo jer je bilo krajnje dobronamerno...