Decko,ja imam 37 godina,zivim porodican zivot i sirim se onoliko koliko mi je jorgan dugacak od sopstvenog rada...davno sam ja taj pubertetski osecaj ljubomore prerastao,budi bez brige.
@markoni
mislim da njegova tema nema veze sa mozgom...procitaj od pocetka do kraja i na kraju ponovo naslov teme,ili sam ja lud ocigledno!
Polovnjak ~10Ke
- daka
- Banned
- Pridružio se: 12 Nov 2012, 10:53
- Garaža: Opel Corsa 1.3 DTC 111years, 2011 god.
Re: Polovnjak ~10Ke
Poslednja izmena od daka u 13 Avg 2013, 12:48, izmenjeno 1 put ukupno.
Sledeci post koji analizira socijalni milje bice obrisan, a autor poslat na odmor!
Vidite, svako ima svoju muku
Daka, ako vidis moj prvi post videces da sam i ja napisao da lici na sprdnju, tako da...
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
+1McGruja napisao:Sledeci post koji analizira socijalni milje bice obrisan, a autor poslat na odmor!
Nece se ovde analizirati ko se cime bavi jer ima taj i taj auto, koga interesuju takvi detalji neka ih trazi na drugom mestu. Ovo je forum ljubitelja automobila a ne socijalni forum.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- daka
- Banned
@markoni
O tome pricam,znaci da je nekom dosadno u zivotu i podjebava sve okolo(zajebancija je nesto sasvim drugo)!
O tome pricam,znaci da je nekom dosadno u zivotu i podjebava sve okolo(zajebancija je nesto sasvim drugo)!
- daka
- Banned
dragvorl napisao:+1McGruja napisao:Sledeci post koji analizira socijalni milje bice obrisan, a autor poslat na odmor!
Nece se ovde analizirati ko se cime bavi jer ima taj i taj auto, koga interesuju takvi detalji neka ih trazi na drugom mestu. Ovo je forum ljubitelja automobila a ne socijalni forum.
Onda moderatori radite svoj posao i brisite "spam" od samog autora teme!
Markoni je rekao realnost, ovde na forumu nema ljudi koji imaju bogzna kakva iskustva sa modelima koji se spominju, i svaki savet koji dobije bice necija ideja o tome kakav je odredjeni auto i odraz naklonosti ka istom. Da ja kupujem takav, malo bih se zatvorenije konsultovao sa par ljudi cije misljenje cenim, obavio jednu, dve, tri test voznje i odlucio. Ovako mozemo u nedogled... I samo cemo se posvadjati...
Ako na kraju ispada da nikakav dodatni novac nije potreban, mislim da je najbolje da covek zadrzi ovaj auto i da lepo trazi lock na temu i zdravo...
Edit - a s obzirom da tema ne ide gde treba, ja bih je zakatancio ionako sto pre...
Ako na kraju ispada da nikakav dodatni novac nije potreban, mislim da je najbolje da covek zadrzi ovaj auto i da lepo trazi lock na temu i zdravo...
Edit - a s obzirom da tema ne ide gde treba, ja bih je zakatancio ionako sto pre...