Fiat 500L

Opšte diskusije o markama i modelima automobila
Odgovori
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Re: AW: Fiat 500L

Post od Floyd »

E a kakav si premium mogao da kupis za te pare...sa samo (pravih) 200k km :mrgreen:

Gesendet von meinem GT-I9505
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Re: Fiat 500L

Post od Paja »

Naravno. :kezo:
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:09
Garaža: X3

Post od Texonja »

Kolikogod to "dedski" zvucalo, nov auto je nov auto. Kogod me pita za savet oko auta, prvi savet je "sto noviji", drugi je "onaj koji se tebi licno dopada". A ovaj 500L je idealna kupovina za te novce. Cak bih ga uzeo u toj klasicnoj nacionale verziji za 10k i kusur eura, sa 1.4 benzinjarom.
I uvek standardne price kada nekome to kazem "ovaj nece ispod 2000cc", "ovaj nece Fiata", "ovaj hoce limuzinu", "ovom treba veci gepek", "ovaj hoce dizela"... i onda kupe 5-6-7 god star auto sa pola miliona kilometara (naravno vracenih na 128.000km), pa im posle djavo kriv. :nonono:
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Korisnikov avatar
crni
Banned
Reactions:
Pridružio se: 13 Nov 2012, 09:15

Re: Одг: Fiat 500L

Post od crni »

Pajo, koje je max ucesce? Recimo, da se rata obori na 100 evrica

Послато са LG-P990 користећи Тапаток 2
Ropstvo nikad nije iskorenjeno, samo se proširilo na druge rase.
-Čarls Bukovski-
milosdoktorabs
Banned
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 13:12

Post od milosdoktorabs »

Pa ako uzmes bikolere 1.6 mjet sa oba paketa cija je cena 16300 da bi ti rata bila na 5 godina 117 eur treba ti 60% ucfesca ili 9780 eur-a.Imas na kamatici kalkulator pa ubaci podatke i stavi kamatu od 3%
Slika
Alfi pada cena isto koliko brzo ubrzava do sto
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:

Post od Paja »

Ne postoji maximalno učešće, postoji samo minimalno koje je 30%. Drugo ograničenje je da banka daje 10.000€ maximum.
Dakle možeš da daš i više učešća i tako smanjiš kamatu. To je do tebe i tvoje računice.
Korisnikov avatar
crni
Banned
Reactions:

Post od crni »

Jebote, pa to je super povoljno
'Oce li neko da kupi sx4 :smile:

-Čarls Bukovski-
Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15

Post od samo polako »

Poznavajući taj tvoj SX4 polovnjak i sve probleme koje si sa njim imao nudim ti korektnih 5.000 evra. :kezo:
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C

Post od Saša »

Novo je zaista najbolje, bez obzira na pare odnosno gubitak istih posle nekog vremena. Zaista je fantastičan osećaj kada preuzimaš nešto sa svega par kilometara na satu, kada sve miriše na fabriku, sve potpuno novo, neizraubovano, aspolutno sve funkcioniše i ne moraš da razmišljaš koliko je stvarno taj auto prešao, ko ga je sve akao, kako ga je i da li ga je uopšte održavao, te šta će prvo da otkaže i koliko će to za "zaboli". Mnogi to ne razumeju jer nisu nikad probali ali i zato što su im "računice" stalno pred očima. Moja je "računica" takva da bih bio u stanju mirne duše pokloniti ga ćaletu ili tastu kada se steknu uslovi da se ponovo kupi drugi, a uopšte nisam neki imućan čovek, da se razumemo, žena ja i radimo za tek malo-iznad-prosečne-srpske platice, i to su nam svi izvori prihoda. Ako me i sledećih 4-5-6 godina bude lepo služio kao i do sada - kud ćeš više od toga? :)

Žao mi je samo što ovaj 500L nije bio aktuelan kada sam kupovao auto jer bih ga sada verovatno vozio umesto Punta, ali dobro. U jednu ruku mi je malo i poskup, pa mi je malo i lakše... :)
Korisnikov avatar
crni
Banned
Reactions:

Post od crni »

Ima nedostatke a ne probleme.
Osim one ogrebotine auto je u savrsenom stanju.
9000 i vozi.
Na poklon dobijes i dve nove zimske gume

-Čarls Bukovski-
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

Mene glava boli od mirisa novog auta. Mnogo mi je lakše u čistom i nepušačkom polovnjaku, bez nekih jakih mirisa. Pitanje je koliko su ta isparenja zdrava uopšte.

U Škodi sam jedva disao dok se nije malo izvetrila, ali i dalje mi je lakše u svom matorom autu. :-)

Eto jedan apsekt o kome slabo ko razmišlja. Ja drugačije doživljavam "miris novog auta".

Tapatalk HD
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Re: AW: Fiat 500L

Post od Floyd »

Ovako nesto jos nisam cuo... :pardon:

Gesendet von meinem GT-I9505
milosdoktorabs
Banned
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 13:12

Post od milosdoktorabs »

Nema ogranicenja ni ako je kredit veci od 10000 eur,tada mora kasko koji je vinkuliran u korist banke.Ali kako god,uslovi prodaje su fenomenalni osim sto ako zeli malu ratu trebas da kesnes ozbiljnu lovu a kada pomislis da za to ucesce imas maltene dobrog polovanjaka do 3 godine ili jos 100 eur pa SX4 nov.
Slika
Alfi pada cena isto koliko brzo ubrzava do sto
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:

Post od Paja »

Miloše ovo oko kredita smo dobili različite informacije. Bolje da se držimo moje verzije jer je gora po ljude.

Nego, ako ćemo pošteno većina novih vozila smrdi. Al mi volimo taj smrad. :kezo:
Ja nemam problem s tim jer ga uteram u garažu pootvaram prozore i ostavim da se luftira.
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

Nešto si pogrešio, taj miris mora što duže da traje sve i da je otrovan :D
Odgovori