Novo je zaista najbolje, bez obzira na pare odnosno gubitak istih posle nekog vremena. Zaista je fantastičan osećaj kada preuzimaš nešto sa svega par kilometara na satu, kada sve miriše na fabriku, sve potpuno novo, neizraubovano, aspolutno sve funkcioniše i ne moraš da razmišljaš koliko je stvarno taj auto prešao, ko ga je sve akao, kako ga je i da li ga je uopšte održavao, te šta će prvo da otkaže i koliko će to za "zaboli". Mnogi to ne razumeju jer nisu nikad probali ali i zato što su im "računice" stalno pred očima. Moja je "računica" takva da bih bio u stanju mirne duše pokloniti ga ćaletu ili tastu kada se steknu uslovi da se ponovo kupi drugi, a uopšte nisam neki imućan čovek, da se razumemo, žena ja i radimo za tek malo-iznad-prosečne-srpske platice, i to su nam svi izvori prihoda. Ako me i sledećih 4-5-6 godina bude lepo služio kao i do sada - kud ćeš više od toga?
Žao mi je samo što ovaj 500L nije bio aktuelan kada sam kupovao auto jer bih ga sada verovatno vozio umesto Punta, ali dobro. U jednu ruku mi je malo i poskup, pa mi je malo i lakše...