Taj je, drugar Zoran se nalazi prva kuca blizu kule Gardos, treba ga pozvati ako se ne mozete snaci. Odveo sam pre godinu dana coveka koji ima trkacki bicikl star 30 godina da mu ga sredi i ovaj se odusevio jer je dva servisa pre toga promenio i nisu mu mogli naci stare delove da zameni ili poprave, ovaj je imao cak neke delove iz tog perioda doduse polovne ali u boljem stanju pa ih je ugradio a nije osamario po usima. Svaka preporuka za njega!Kuzmanovic napisao:Taj u dvoristu na Gardosu je Zoran i ja sam cuo samo reci jvale za njega. Evo ti njegov broj pa vidi sa njim: 064 1236980
Biciklizam
- BAJKER
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
- Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike
Re: Biciklizam

- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
U ponedeljak zamalo da pokupim dedu i dete na Adi. Snimim ih 20-tak metara ranije kako se približavaju biciklističkoj stazi. Zvonim, ali deda ništa ne reaguje - ne gleda ni levo ni desno već samo prelazi. Kad sam video da od zvonjenja nema ništa legao sam na kočnice i zaustavio se tik do njih. Mislim da sam prvi put čuo kako mi škripe gume na bajsu. Tako da - treba dosta opreza na Adi, naročito na onom delu prema čukarici.
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Da vidis ti u NS gde su staze skoro po celom gradu i stoka opet nije naucila za sta to sluzi, izlecu na stazu samo tako, ne gledaju ama bas nista.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
...a najgore u prvim toplim danima proleća kada kao omamljeni šetaju tamo vamo kao medvedi posle zimskog sna...
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Ima takvih i sada u sred sezone. 
Sent from my LG-P705 using Tapatalk 2

Sent from my LG-P705 using Tapatalk 2
Pošto trpim besomučne napade u temi o mom 500L moram da prijavim da mi je bicikl težak 8,5 kg bez pedala. A ako nastavite da me prozivate brzo će da ode na 7,5. Precizniji podaci uskoro.

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Ne mogu. Na ženu se vodi. 

- BAJKER
I moj bicikl je na kuri mrsavljenja, staro sediste koje vozim vec 15 godina mi je puklo, doslo je novije lakse sa novom sticnom takodje laksom, a sledi i zamena guma
A i ja sam skinuo 2 kg sto je i najjeftinije u celoj prici
Bicikl po proceni ce imati oko 10,5 kg.

Bicikl po proceni ce imati oko 10,5 kg.

Šta kažeš za sedište? Jer dobra preporuka? Koji model si tačno uzeo? Mislim koliko je teško?
- BAJKER
oko 180gr a mozda je i malo lakse, nemam onu narkomansku vagicu
Sediste je malo tvrdje od predhodnog ali mi za sada ne smeta.

- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Ma sta te briga, sad si trenutno najpopularniji clan foruma. Sta si mu uradio da ode na 8.5 kg, i kako mislis da vozis bez pedala?paja napisao:Pošto trpim besomučne napade u temi o mom 500L moram da prijavim da mi je bicikl težak 8,5 kg bez pedala. A ako nastavite da me prozivate brzo će da ode na 7,5. Precizniji podaci uskoro.![]()