Imam i 2. opciju:

Ova se isto uklapa i odgovara iako je tako tamna i jednobojna. Sve sa slike i malo drugačije cca 70k din. Police su tanke, to je bzvz.
Koliko bi koštalo da se pravi ali opcija 1.
Pa previše je ako se investicija ne vrati dovoljno brzo.swemir napisao: Vlajko nikad previshe termike i igara![]()
Jel može neko od vas odokativno da proceni koliko ovo sa slike košta da se napravi?jaksa napisao:Ja generalno ne volim da se pravi, mada nije ni to isključeno. Svakako hvala na ponudi, ako se odlučimo za tu opciju javljam se.
Imam i 2. opciju:
Ova se isto uklapa i odgovara iako je tako tamna i jednobojna. Sve sa slike i malo drugačije cca 70k din. Police su tanke, to je bzvz.
Proveri u Ikei za svaki slucaj, mozda ti se cak i isplati da doneses. Imaju vrlo dobre stvari, i dosta toga je cak i vrlo kvalitetno uprkos niskim cenama. Ne moze ni da se poredi sa najvecim delom djubra tipa Forma Ideale ili Vitorog i slicni. Mi imamo trpezarijski sto sa stolicama koji se aka svaki dan 15+ godina i nista se nije rasklimalo ili slicno. Ok je i praviti uz dobrog majstora, ili jos bolje sam, ali kako vreme prolazi ja sam sve manje entuzijasta za takve poduhvate, a narocito sa majstorima.jaksa napisao:Ja generalno ne volim da se pravi, mada nije ni to isključeno. Svakako hvala na ponudi, ako se odlučimo za tu opciju javljam se.
Imam i 2. opciju:
Slazem se, oko povrata investicije. Treba prilagoditi odabir tako da se razmislja o ukupnim troskvima izolacije+ energenta koji ce se platiti.vlajko napisao:Pa previše je ako se investicija ne vrati dovoljno brzo.swemir napisao: Vlajko nikad previshe termike i igara![]()
Ajde da postavimo pitanje ovako.
Koliko ste spremni da platite auto koji troši 1l/100km?
Da li on vredi 5 puta više od onog koji troši 5l/100km?
Treba imati meru i prilagoditi se sopstvenim potrebama.