O presretačima

Primena propisa, crna hronika
Odgovori
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Re: O presretačima

Post od methane.master »

Ako si viseo crnog, nije prrsretač, ima splitske tablice. ;)

Sent using Tapatalk
Širim haos!
Korisnikov avatar
dragan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:09
Garaža: BMW M340i, Peugeot 2008

Post od dragan »

jbg da ti budem iskren mislim da je bio tamno sivi, a za tablice nisam siguran, ne mogu da tvrdim cije su bile. nisam znao za tog sa splitskim tablama.
Korisnikov avatar
vlajko
Reactions:
Pridružio se: 15 Mar 2012, 11:59
Garaža: Honda Civic 1.4

Post od vlajko »

cozmo napisao:Slika
Ovaj jutros preventivno stoji na autoputu kod isključenja za Dušanovac iz pravca Niša.
Od plavog mosta do Dušanovca sam vozio prvom stani-kreni zbog gužve koju su napravili majmuni, koji kad vide presretača i pandure pored njega beže u levu traku.
Isti ti majmuni su samo 100 metara ranije iz leve pokušavali da uđu u zaustavnu jer su mislili da je brža.
Da su bar jednog kaznili bilo bi mi lakše. :djavo:
Pre neki dan ista priča zbog grane koja je sa drveta pala u zaustavnu traku.
Korisnikov avatar
snork
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:50

Post od snork »

Na istom mestu je pre par nedelja bio i udes - izgleda da je u auto koji se regularno isključivao sa auto-puta udario dripac koji je vozio zaustavnom. Ne znam tačno šta je bilo, ali jedan od ta dva auta je stajao u zaustavnoj okrenut za 180 stepeni.
Ђенерал Јанковић
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe

Post od Grujic »

U jbt koja je to brzina bila kada se tako okrenuo...? Kako nigde nije pisalo ništa o tome..
Korisnikov avatar
snork
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:50

Post od snork »

Ja hteo da slikam, ali mi bilo glupo... Nisam sa daljine prepoznao tip automobila, samo znam da je bio tamno zelene boje. Verovatno je on jurio zaustavnom, jer je bio udaren sa prednje strane.

Postoji mogućnost i da se nije okrenuo, već je na dušanovačkom izlazu uleteo u kontra smer na auto-putu, ali je to malo verovatno. :)
Ђенерал Јанковић
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Post od NexT »

Nekada se zapitam da li iko u ovom gradu ima 2 grama mozga. Kakva stoka od naroda, pa to nema nigde :o

Trenutno se radi iskljucenje sa auto puta za O. brigada, iz pravca Gazele. Uredno je sve obelezeno, postavljeni stubici, ona strelica sto sija... Jednom u zivotu su normalno obelezeili.
Majmuni se zalecu, i onda 50 metara pred znak shvate da ne mogu tu da se iskljuce, pa beze u srednju traku. Tu isprepadaju onog iz srednje trake, i onda on uleti ko muva bez glave u brzu traku. Onda brza traka koja se kretala 80-90 km/h koci na 30-40, a cesto i stane.

Eeee, tu onda dodju ljudi koji apsolutno ne gledaju sta se desava ispred njih (kao onaj prvi problematican) pa umesto lagano da usporavaju nabadaju kocnicu kao da je je*eni Zevs izronio ispred njih, a od njihovog auta (cesto nemackog Sharana sa turskim akecntom) ne vidis sta se desava ispred, pa nabadas kocnicu i ti.

Sve to nekako iskuliram i onda me posle 15 minuta lik tako isece da samo sto se nisam popeo na Genex kako sam se presekao. Ukljucujem se ja lepo od Arene na auto-put, a baja sa BMW 5 mat crnim me osisa sa 100+ kroz zaustavnu. Bukvalno, da sam bio par metara ispred skupljali bi pincetom i mene i njega. BMW se zaneo, uredno se upalio ESP i posle 50ak metara je lik iz zaustavne presekao sve tri trake i otisao u brzu.
Korisnikov avatar
Ji 4Tze
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain

Post od Ji 4Tze »

I, jesi mu zapisao broj? :)
Boringly average, but also perfect for school run mums
Korisnikov avatar
Martin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:38
Garaža: 2021 Dacia Logan Comfort Eco-G

Post od Martin »

NexT napisao:Nekada se zapitam da li iko u ovom gradu ima 2 grama mozga. Kakva stoka od naroda, pa to nema nigde :o

Trenutno se radi iskljucenje sa auto puta za O. brigada, iz pravca Gazele. Uredno je sve obelezeno, postavljeni stubici, ona strelica sto sija... Jednom u zivotu su normalno obelezeili.
Majmuni se zalecu, i onda 50 metara pred znak shvate da ne mogu tu da se iskljuce, pa beze u srednju traku. Tu isprepadaju onog iz srednje trake, i onda on uleti ko muva bez glave u brzu traku. Onda brza traka koja se kretala 80-90 km/h koci na 30-40, a cesto i stane.

Eeee, tu onda dodju ljudi koji apsolutno ne gledaju sta se desava ispred njih (kao onaj prvi problematican) pa umesto lagano da usporavaju nabadaju kocnicu kao da je je*eni Zevs izronio ispred njih, a od njihovog auta (cesto nemackog Sharana sa turskim akecntom) ne vidis sta se desava ispred, pa nabadas kocnicu i ti.

Sve to nekako iskuliram i onda me posle 15 minuta lik tako isece da samo sto se nisam popeo na Genex kako sam se presekao. Ukljucujem se ja lepo od Arene na auto-put, a baja sa BMW 5 mat crnim me osisa sa 100+ kroz zaustavnu. Bukvalno, da sam bio par metara ispred skupljali bi pincetom i mene i njega. BMW se zaneo, uredno se upalio ESP i posle 50ak metara je lik iz zaustavne presekao sve tri trake i otisao u brzu.
E vala Next, ovo što se odnosi na isključenje kao ja da sam pisao!!!! :doubleup:

Krećeš se brzinom od 100 km/h i odjednom naglo kočiš - imao sam situaciju od pre par dana kada je čak i ABS radio, sa sva 4 žmigavca!!!! :ludilo:
....brate mili..... :srbin:
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

Danas sam prvi put video presretača. Crveni audi su uključio na auto put iz pravca Altine tik ispred mene i pratio sam ga do one pumpe posle aerodroma. Vozio je oko 110 sve vreme, uredno prestizao koga je dostigao. Nisu bili orni za rad pa su delovali preventivno. Kad vide da se neko zaleteo levom trakom samo izađu ispred njega i spuste ga na 110. Ništa napadno, ali sasvim dovoljno.
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:

Post od Grujic »

Da si cepio jedno 160 zaustavnom video bi kako bi u trenutku postali orni za rad :mrgreen:

Jel i dalje ima iste tablice?
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

Ma naravno, al imali su materijala da zaustave nekoiko stranaca koji su jurcali, ali su ih kulturno usporili.

I dalje su SU table.
Korisnikov avatar
Woodoo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:12

Post od Woodoo »

Nemoguce da su radili preventivno :)
Sad su se neki bas smorili :D
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:

Post od Grujic »

Drago mi je kada im tako naložite druže generale :D
izmedju 3 i 20 karak
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:37

Post od izmedju 3 i 20 karak »

Nisu presretači, ali jeste auto-put. Danas dve zanimljive situacije.

Odvezao sam ženu i decu u Morahalom banju (7 dana mira i tišine za mene). Išao sam na Bačke Vinograde prelaz. Dok je na Horgošu haos, ovde se čeka 10 min.

U povratku se prelazi nadvožnjak preko auto-puta. Na njemu je stajao sivi Golf IV, a pored njega lik sa tronošcem. Snimao je kola iz pravca NS-a. Ne znam da li su zaustavljali na granici.

A pred naplatnu rampu ka NS stajao je zeleni 206. Unutra su bili likovi, ja sam vozio oko 150 km/h. Na naplatnoj rampi dvoje patrolnih kola koji su zaustavljali neke ljude, ali mene nisu. Ne znam zašto, već sam se bio pomirio sa kaznom.
Odgovori