Sent using Tapatalk
Ovaj jutros preventivno stoji na autoputu kod isključenja za Dušanovac iz pravca Niša.cozmo napisao:
E vala Next, ovo što se odnosi na isključenje kao ja da sam pisao!!!!NexT napisao:Nekada se zapitam da li iko u ovom gradu ima 2 grama mozga. Kakva stoka od naroda, pa to nema nigde![]()
Trenutno se radi iskljucenje sa auto puta za O. brigada, iz pravca Gazele. Uredno je sve obelezeno, postavljeni stubici, ona strelica sto sija... Jednom u zivotu su normalno obelezeili.
Majmuni se zalecu, i onda 50 metara pred znak shvate da ne mogu tu da se iskljuce, pa beze u srednju traku. Tu isprepadaju onog iz srednje trake, i onda on uleti ko muva bez glave u brzu traku. Onda brza traka koja se kretala 80-90 km/h koci na 30-40, a cesto i stane.
Eeee, tu onda dodju ljudi koji apsolutno ne gledaju sta se desava ispred njih (kao onaj prvi problematican) pa umesto lagano da usporavaju nabadaju kocnicu kao da je je*eni Zevs izronio ispred njih, a od njihovog auta (cesto nemackog Sharana sa turskim akecntom) ne vidis sta se desava ispred, pa nabadas kocnicu i ti.
Sve to nekako iskuliram i onda me posle 15 minuta lik tako isece da samo sto se nisam popeo na Genex kako sam se presekao. Ukljucujem se ja lepo od Arene na auto-put, a baja sa BMW 5 mat crnim me osisa sa 100+ kroz zaustavnu. Bukvalno, da sam bio par metara ispred skupljali bi pincetom i mene i njega. BMW se zaneo, uredno se upalio ESP i posle 50ak metara je lik iz zaustavne presekao sve tri trake i otisao u brzu.