Ne shvatam pogresno, naprotiv.Grujic napisao:Kuzmovanoviću, ne shvati me pogrešno, al zaista ne trebaš da držiš slovo čoveku, pogotovo jer
Znači i ti si učiinio isti prekršaj, a još mi je posebno simpatično što napisa da je kazna primerenaKuzmanovic napisao:Ja se slazem da je kazna sasvim primerena, ali da se ne ponavljam.
Nego, i meni se jednom desilo da sam slucajno vozio zaustavnom jer sam mislio da do sledeceg iskljucenja ima isprekidana linija. Kada sam video da sam se zeznuo, nisam imao priliku da se ukljucim u srednju, pa sam tih stotinak metara molio Boga da me ne vidi presretac.Pa da je tebe snimio presretač ne bi ovde predavao kako tako treba nego bi pištao ko malo mače kad mu zgaziš na rep.
Znate ono, lako je tuđim k****m po koprivama.
Sada vidim da sam lose objasnio situaciju gde sam napravio prekrsaj. Zaboravio sam da dodam da sam se tada ukljucivao na auto put i izlazio sam na sledecem iskljucenju, konkretno potez od tosinog bunara do petlje kod merkura, cija je udaljenost svega 200-300 metara. Onda, ja sam uradio taj prekrsaj jer sam MISLIO da je tu isprekidana jer zivim u tom kraju i tu sam prosao xyz puta, druga stvar je sto sam ja pogresno mislio i sto ja nisam tu da mislim.
Onda pitanje za tebe, kako znas da bi ja "pištao ko malo mače kad mu zgaziš na rep" da sam napravio prekrsaj? Jel me poznajes? E pa ja cu da ti kazem kako bih reagovao, jer poznajem sebe. Smorio bi se gadno i bio bih ljut na sebe da su me uhvatili, a ne bi bio ljut na one koji su propisali tu kaznu.
Ne znam sta ti je uopste smesno i simpaticno sto sam rekao da je kazna primerena, iako sam napravio takav prekrsaj?! Sta ako napravim neki prekrsaj, moram da mislim da je kazna prevelika, jer eto, da su me uhvatili morao bih da platim kaznu 1000 evra kojih nemam, kakav komentar.

Ne daj Boze da te neko isece tako, bilo u gradu iz zute trake, bilo na autoputu iz zaustavne, pa makar bilo to i sa 20 km/h, video bih te onda kakvo bi misljenje imao o ovoj neprimerenoj i represivnoj kazni.
I da, drzacu slovo svakome ko tako nesto uradi, pa makar bio i moj rodjeni cale koji ima mnogo mnogo vise predjenih kilometara od mene, jednostavno tako nesto NE SME da se radi. Nekad se zapitam kako to da napadate Dragana sto se potezao sa nekim automobilima u gradu, a ovamo podrzavate one koji su napravili ovakav prekrsaj. Znam da ce sad neko da se uhvati da je to drugacije, ali ako se vec postavljate tako da ste u saobracaju bezgresni, onda se postavite prema svakome.
P.S. Grujicu, nemoj ni ti ovo da shvatis pogresno, ovo nisam pisao svadjalackim tonom, samo odgovaram na tvoju poruku upucenu meni. Posto si moderator, kada budes ovo procitao, mozes da obrises da ne trujemu temu, i ako imas potrebu da mi odgovoris, slobodno mozes na PP.