Sloba napisao:Drugar je kupio Mazdu 3 1.4 jeseni 2005. godine, moju nesuđenu koju sam dve godine kasnije trebao da menjam za Punta uz doplatu. Sada je kod drugog drugara i odlična je i posle osam godina.
Ako je prvi drugar advokat, onda je ovaj drugi sto je i dalje vozi moj dobar drugar...
Ta Mazda je doprinela da se i ja odlucim za trojku. Evo, moja je presla 112k km i jos uvek nije sa njom bilo ni najmanjeg problema, hvala Bogu! Nije to jos neka ekstremna kilometraza, ali nije podatak za baciti. Naravno, pricam sa aspekta marke, posto uzimas sasvim nove motore...
Podrzavam izbor brenda! Samo sto sam ja jako zagrejan za CX-5, pa ako bih bio u finansijskoj mogucnosti da biram, definitivno bi on pao. Trojka stvarno odlicno izgleda, a obzirom da sam vozio CX-5 i sedeo u sestici, verujem da je tako i uradjena (uzimajuci u obzir cenovni rang, mislim da se stvarno dobija puno). Jedina stvar koju ne mogu da svarim, a o tome sam negde vec pisao, je digitalni brzinomer. Jednostavno sam na to alergican i ne verujem da bih mogao/voleo da vozim auto koji ga poseduje.
Sve u svemu, cestitke na izboru i nadam da ces sto pre obaviti kupovinu!