al se na mat foliji slabije vidi
Dobro veče
Re: Dobro veče
zato po nbg operise onaj car stilo mat sivi taxi, pominjao sam ga vec... on dimi i kad je ugasen
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
E da znate da sam i ja primetio ovo za Stilo. Purnjaju ko Golfovi 1,6D. Još kad strit-rejseri dovate da čipuju već razvaljen motor, eto dima.
Širim haos!
Kuzmin post objašnjava što sam danas popasao kaznu a nisam ne paaaaaaamtim.
A ja mislio da si popasao jer si pričao telefonom u vožnji. 
- steva_anya
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
- Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011
Meni je ovo prvi petak 13. da je sve krenulo naopako. I sto je najgore dan nikako da se zavrsi.
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
Ja igram GTA , ipak je petak 13 
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema
Koji GTA?
Nikad mi se nije ništa loše desilo na petak 13ti. Što ne znači da danas neće
Nikad mi se nije ništa loše desilo na petak 13ti. Što ne znači da danas neće
@Paja priča mobilnim je kap koja je prelila čašu. Problemi su nastali kada sa stao da propustim policajca na pešačkom, a pritom sam razgovarao mobilnim.
A lepo u našem narodu kažu kad vidiš da ti crna mačka prelazi ulicu treba omastiti branik istom.
A lepo u našem narodu kažu kad vidiš da ti crna mačka prelazi ulicu treba omastiti branik istom.
- Misha
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:55
- Garaža: RAV4 2.2 D4D 4WD Executive
Pa s'obzirom da svi Stilaći u taxiju imaju bar 500.000km iza sebe,ne čudi me. Zato idu za sve pare a JTD je neuništiv motor i odlično podnosi chip. Čuo sam za neku Alfu 156 1.9 JTD sw stage 2 u BG,dimi kao lokomotiva ali preskače suparnike.methane.master napisao: znate da sam i ja primetio ovo za Stilo. Purnjaju ko Golfovi 1,6D. Još kad strit-rejseri dovate da čipuju već razvaljen motor, eto dima.
Live TODAY as each breath is precious and will never come again.
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Stjepo legendo.Stjepa napisao:Problemi su nastali kada sa stao da propustim policajca na pešačkom, a pritom sam razgovarao mobilnim.
Sent from my LG-P705 using Tapatalk 2
Na jtd/mjet samo menjas kvacilo i zamajac i rokas,za motor nisam cuo da je iko imao probleme a ko ih sve cipuje i kako bolje da ne znasmisha napisao:Pa s'obzirom da svi Stilaći u taxiju imaju bar 500.000km iza sebe,ne čudi me. Zato idu za sve pare a JTD je neuništiv motor i odlično podnosi chip. Čuo sam za neku Alfu 156 1.9 JTD sw stage 2 u BG,dimi kao lokomotiva ali preskače suparnike.methane.master napisao: znate da sam i ja primetio ovo za Stilo. Purnjaju ko Golfovi 1,6D. Još kad strit-rejseri dovate da čipuju već razvaljen motor, eto dima.
Ta alfa ima valjda 300hp ili je plan da toliko ima,pricalo se negde o njoj
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Ja znam jedan čipovan koji je zaribao. Vlasnik je klasičan Stilo vozač, ložač...
ma ne moguce da je stilo vozac lozac...
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Ložač, i to ložač ulja