@Paja priča mobilnim je kap koja je prelila čašu. Problemi su nastali kada sa stao da propustim policajca na pešačkom, a pritom sam razgovarao mobilnim.
A lepo u našem narodu kažu kad vidiš da ti crna mačka prelazi ulicu treba omastiti branik istom.
methane.master napisao: znate da sam i ja primetio ovo za Stilo. Purnjaju ko Golfovi 1,6D. Još kad strit-rejseri dovate da čipuju već razvaljen motor, eto dima.
Pa s'obzirom da svi Stilaći u taxiju imaju bar 500.000km iza sebe,ne čudi me. Zato idu za sve pare a JTD je neuništiv motor i odlično podnosi chip. Čuo sam za neku Alfu 156 1.9 JTD sw stage 2 u BG,dimi kao lokomotiva ali preskače suparnike.
Live TODAY as each breath is precious and will never come again.
methane.master napisao: znate da sam i ja primetio ovo za Stilo. Purnjaju ko Golfovi 1,6D. Još kad strit-rejseri dovate da čipuju već razvaljen motor, eto dima.
Pa s'obzirom da svi Stilaći u taxiju imaju bar 500.000km iza sebe,ne čudi me. Zato idu za sve pare a JTD je neuništiv motor i odlično podnosi chip. Čuo sam za neku Alfu 156 1.9 JTD sw stage 2 u BG,dimi kao lokomotiva ali preskače suparnike.
Na jtd/mjet samo menjas kvacilo i zamajac i rokas,za motor nisam cuo da je iko imao probleme a ko ih sve cipuje i kako bolje da ne znas
Ta alfa ima valjda 300hp ili je plan da toliko ima,pricalo se negde o njoj