Biciklizam
Re: Biciklizam
A može i tako. 

- BAJKER
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
- Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike
Cek da ga Zuzazu osacuje, ima odma da ti da predlog gde jos moze bajk da smrsa pa da bude laksi 

Video je on slike odavno.
Poručio ti je da je prednja kočnica malo kriva. 

- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Pitanje za sve znalce. Imam biciklo na kojem su fabricke gume 26x2
Stavio bih nove gume, dezen koji mi se svidja ima 26x1.90. Da li to moze da se montira kod mene ili mora iskljucivo 26x2 da trazim.
Hvala
Stavio bih nove gume, dezen koji mi se svidja ima 26x1.90. Da li to moze da se montira kod mene ili mora iskljucivo 26x2 da trazim.
Hvala
Sigurno mogu da se montiiraju i značajno uže gume od tih 26x1.9. Slobodno ih uzmi. Neće biti problema sa montažom. Možeš da zadržiš postojeće unutrašnja, mada bi ja promenio i njih.
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Odlicno hvala, ovaj dezen mi se mnogo svideo. Videcu kakve su unutrasnje kad skinem stare.

- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Moj ti je savet da razmislis o jos uzim gumama, posto gledas slik gume. Pogledaj 1.5 sirinu, neces izgubiti na stabilnosti, ali ces znacajno smanjiti otpor kotrljanja a samim tim ces se manje umarati. Ovo pricam iz iskustva, posto sam do skoro vozio 1.5, ali sam uzeo novi bajs.
Sent from my LG-P705 using Tapatalk 2
Sent from my LG-P705 using Tapatalk 2
Pajo, rekao bih da osovina na pogonu nije suplja? Bar gledano sa ove strane....
Izuzev sto bih sediste stavio u horizontalu, nategao jedan krak da se kocnice dovedu simetricno, pogurao bih i rucice kocnica do gripova.
Verovatno si ostetio volan, ali uvek mozes da ga odneses kod Releta na poliranje
, al' doterajte to kako knjige nalazu
I sto bi reko Čola "ništa ja tu ne bi diro...."
Izuzev sto bih sediste stavio u horizontalu, nategao jedan krak da se kocnice dovedu simetricno, pogurao bih i rucice kocnica do gripova.
Verovatno si ostetio volan, ali uvek mozes da ga odneses kod Releta na poliranje

I sto bi reko Čola "ništa ja tu ne bi diro...."
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Ja sam prešao sa 1.95 na 1.5, isto slik. Oduševljen sam tim prelaskom - brže je, tiše, bolje se obara bajs, upravljivije je... Vozio sam regularno i preko zemlje i tucanika koji je sad na putu od sajma do Ade - znači može čak i ta vrsta offroada. Jedino verujem da bi poklekle na rastresitijoj podlozi, ali ako voziš po asfaltu takve gume su mnogo bolji izbor.
Isto sam se i ja raspitivao ranije u ovoj temi, možeš tamo da vidiš diskusiju. Oko 150. strane, ili na ovom linku:
viewtopic.php?f=25&t=182&start=2235
Isto sam se i ja raspitivao ranije u ovoj temi, možeš tamo da vidiš diskusiju. Oko 150. strane, ili na ovom linku:
viewtopic.php?f=25&t=182&start=2235
Neće ručice nigde. Za moju lopatarsku šaku je ovako po meri, a za ostalo se obrati mom ličnom serviseru.
Sedište je rešeno u međuvremenu.
Diro bih ja tu još štogod, al sledeće sezone. Gvožđe će biti totalno proterano s mog bicikla. Kad budeš dokon smišljaj šta ti treba od šrafovske robe s onog sajta pa da naručujemo.
Šta bre nije šuplje?

Diro bih ja tu još štogod, al sledeće sezone. Gvožđe će biti totalno proterano s mog bicikla. Kad budeš dokon smišljaj šta ti treba od šrafovske robe s onog sajta pa da naručujemo.
Šta bre nije šuplje?

- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Samo pazi da ne može da upadne u tramvajske šine 

Boringly average, but also perfect for school run mums