Ima opremu kao auto HellBoy-a .
Druga solucija je sacekati karj godine i ponudi nekih 14500 eur-a.
Evo slika

Nemoj ocekivati toliki popust, postali su velike skrtice..milosdoktorabs napisao:sve bi se to proverilo.Videcu sutra.Saljem im e-mail i to je to.prodavac mi je rako danas da je cena 16300 ali da on moze da ponudi 16000 sto znaci da uz amin direktora i ostalih kurotresina to moze lagano na 15000 do 15300.
Videcu.
San mi je CIVIC dizel sport ali mi finasijska usluga banke ne odgovra u smislu ponude jer deru.
Sa druge strane opasno se dvoumim za trekking 1.6 mjet.
Videcemo...

,neznam gde udaram.Ako ga dobijem na nacin kako sam zamislio sto da ne.Videcemo.
 ,neznam gde udaram.Ako ga dobijem na nacin kako sam zamislio sto da ne.Videcemo.
Ma druze,taj auto stoji pa stoji.Danas dok sam bio u salonu nije usao NIKO a bio sam dobrih sat vremena,telefon je pozvonio sve ukupno 3x i dva puta su trazili servis.Njima je frka da ga se otarase a mene boli tuki.Ukoliko akcija prodje iskoristio bi je i dosao do novijih i boljih kola,to mi je motiv a pri tome platezno ne bih bio osisan.Day Walker napisao:Nemoj ocekivati toliki popust, postali su velike skrtice..milosdoktorabs napisao:sve bi se to proverilo.Videcu sutra.Saljem im e-mail i to je to.prodavac mi je rako danas da je cena 16300 ali da on moze da ponudi 16000 sto znaci da uz amin direktora i ostalih kurotresina to moze lagano na 15000 do 15300.
Videcu.
San mi je CIVIC dizel sport ali mi finasijska usluga banke ne odgovra u smislu ponude jer deru.
Sa druge strane opasno se dvoumim za trekking 1.6 mjet.
Videcemo...

+1paja napisao:Šta će ti auto sa troje vata pared deteta.

Vazi samo za benzinca 1.8 sport.Ugradnja plina je 1500 eur da bi ostala garancija koju Honda daje.U pitanju je BRC.Floyd napisao:Nije bas tako jednostavno ubaciti dete u auto sa 3v ali nije ni nemoguce. Ko bas voli, zrtvovace kicmu
@milosdr.
Na nekom sajtu sa video reklamu za Civic sa 0% kamate pa vidi o cemu se radi.
Gesendet von meinem GT-I9505