Ima opremu kao auto HellBoy-a .
Druga solucija je sacekati karj godine i ponudi nekih 14500 eur-a.
Evo slika

Nemoj ocekivati toliki popust, postali su velike skrtice..milosdoktorabs napisao:sve bi se to proverilo.Videcu sutra.Saljem im e-mail i to je to.prodavac mi je rako danas da je cena 16300 ali da on moze da ponudi 16000 sto znaci da uz amin direktora i ostalih kurotresina to moze lagano na 15000 do 15300.
Videcu.
San mi je CIVIC dizel sport ali mi finasijska usluga banke ne odgovra u smislu ponude jer deru.
Sa druge strane opasno se dvoumim za trekking 1.6 mjet.
Videcemo...
Ma druze,taj auto stoji pa stoji.Danas dok sam bio u salonu nije usao NIKO a bio sam dobrih sat vremena,telefon je pozvonio sve ukupno 3x i dva puta su trazili servis.Njima je frka da ga se otarase a mene boli tuki.Ukoliko akcija prodje iskoristio bi je i dosao do novijih i boljih kola,to mi je motiv a pri tome platezno ne bih bio osisan.Day Walker napisao:Nemoj ocekivati toliki popust, postali su velike skrtice..milosdoktorabs napisao:sve bi se to proverilo.Videcu sutra.Saljem im e-mail i to je to.prodavac mi je rako danas da je cena 16300 ali da on moze da ponudi 16000 sto znaci da uz amin direktora i ostalih kurotresina to moze lagano na 15000 do 15300.
Videcu.
San mi je CIVIC dizel sport ali mi finasijska usluga banke ne odgovra u smislu ponude jer deru.
Sa druge strane opasno se dvoumim za trekking 1.6 mjet.
Videcemo...
+1paja napisao:Šta će ti auto sa troje vata pared deteta.
Vazi samo za benzinca 1.8 sport.Ugradnja plina je 1500 eur da bi ostala garancija koju Honda daje.U pitanju je BRC.Floyd napisao:Nije bas tako jednostavno ubaciti dete u auto sa 3v ali nije ni nemoguce. Ko bas voli, zrtvovace kicmu
@milosdr.
Na nekom sajtu sa video reklamu za Civic sa 0% kamate pa vidi o cemu se radi.
Gesendet von meinem GT-I9505