Martin napisao:"Stvarno ne znam šta da kažem za autobus na liniji 94, koji kod Pinka pokupi putnike i kada kreće dalje naglo seče 2-3 trake. Mislim, stojim u redu od kružnog toka pa sve do ulaza u Drajzerovu i autobus seče kolonu i staje na početak kolone, a nas ostale ko jb. ":glavomuzid:
A onda sam malo sagledao situaciju i skontao da on drugačije ne može da se uključi u Drajzerovu. Jednostavno, tako mu je nametnuto da na 50 metara (i manje!!!) on direktno sa stajališta prelazi u krajnju levu traku.
U suštini, treba provesti 8 i više sati za volanom i nakon tih 8 sati biti normalan. I ma koliko vozači autobusa, kamiona i taksija bili bahati, uvek sebi postavim pitanje - koliko bahat bih ja bio da radim njihov posao.
Iz te stanice kad krece autobus i kad je sve prazno izgleda da je vozac autobusa bahat, jer stvano nema mesta za normalno prestrojavanje. Neverovatno je glupo resena ta stanica za 94.
Kad izlazim iz ulice Kraljice Natalije( Narodnog fronta) i idem ka Terazijskom tunelu skoro uvek se i ja na silu ubacujem,jer od 100 ukljucenja, ako me 3-4 puta neko pusti to je premija, jer se zagusi ulaz u Prizrensku, tako da u potpunosti razumem vozace GSP-a koji se na silu ukljucuju sa stanice u levu traku, jer ih retko ko pusti . Ja ih recimo tu redovno pustam, jer je brze da on odmah udje u traku nego da se gura i stoji poprecen.
Vozaci kurirskih sluzbi i razna dostavna vozila se prosto trude da preuzmu titulu bahatosti od taksista i vozaca GSP-a
Malo tolerancije u saobracaju nam ne bi skodilo, a i manje bi se nervirali