Siledžije - internacionalno blago

Razne teme, pitanja, iskustva
Zaključana tema
Korisnikov avatar
Risto
Reactions:
Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro

Re: Siledžije - internacionalno blago

Post od Risto »

nakon sto sam dvije sedmice morao da idem na teren i da prelazim po 1000 kilometara dnevno po Srbiji poceo sam pomalo da razumijem vozace dostavnih vozila... npr. ja dobijem rutu da iz Novog Sada odem do Novog Pazara i da u povratku obidjem Cacak, Kraljevo i Kragujevac i Beograd... Sta mislite koliko sati samo voznje treba da se ovo obidje? Na sve to treba dodati i da u svakom gradu imam bar sat vremena posla a negdje i vise... E onda moj vozac u nekom momentu pocne da vozi kao ludak jer jednostavno postujuci ogranicenja po Srbiji mi bi dosli u 12 kuci :zbunjen:

Ja sam tolerantan na one koji voze brzo ali znaju gdje mogu to da rade... Poludim kada vidim nekog ludaka kako obilazi na Iriskom vijencu i to tako sto svaki put uleti u makazice i onda 10 auta koci kako bi on obisao jedan od deset kamiona u koloni...
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58

Post od starac vujadin »

Ja sam mislio na vožnju u Beogradu. Na putu postoje mnog druge "životinjske vrste". :)
Korisnikov avatar
Piros
Reactions:
Pridružio se: 13 Mar 2012, 18:00

Post od Piros »

Martin napisao:"Stvarno ne znam šta da kažem za autobus na liniji 94, koji kod Pinka pokupi putnike i kada kreće dalje naglo seče 2-3 trake. Mislim, stojim u redu od kružnog toka pa sve do ulaza u Drajzerovu i autobus seče kolonu i staje na početak kolone, a nas ostale ko jb. ":glavomuzid:

A onda sam malo sagledao situaciju i skontao da on drugačije ne može da se uključi u Drajzerovu. Jednostavno, tako mu je nametnuto da na 50 metara (i manje!!!) on direktno sa stajališta prelazi u krajnju levu traku.

U suštini, treba provesti 8 i više sati za volanom i nakon tih 8 sati biti normalan. I ma koliko vozači autobusa, kamiona i taksija bili bahati, uvek sebi postavim pitanje - koliko bahat bih ja bio da radim njihov posao.
Iz te stanice kad krece autobus i kad je sve prazno izgleda da je vozac autobusa bahat, jer stvano nema mesta za normalno prestrojavanje. Neverovatno je glupo resena ta stanica za 94.
Kad izlazim iz ulice Kraljice Natalije( Narodnog fronta) i idem ka Terazijskom tunelu skoro uvek se i ja na silu ubacujem,jer od 100 ukljucenja, ako me 3-4 puta neko pusti to je premija, jer se zagusi ulaz u Prizrensku, tako da u potpunosti razumem vozace GSP-a koji se na silu ukljucuju sa stanice u levu traku, jer ih retko ko pusti . Ja ih recimo tu redovno pustam, jer je brze da on odmah udje u traku nego da se gura i stoji poprecen.
Vozaci kurirskih sluzbi i razna dostavna vozila se prosto trude da preuzmu titulu bahatosti od taksista i vozaca GSP-a :mrgreen:
Malo tolerancije u saobracaju nam ne bi skodilo, a i manje bi se nervirali :kezo:
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Re: AW: Siledžije - internacionalno blago

Post od Floyd »

starac vujadin napisao:Klinci u pikapovima su verovatno najgori.
:plusone:

Gesendet von meinem GT-I9505
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:
Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI

Post od H4wkeye »

Na okretnici tramvaja u Ustaničkoj ulici pretučena je žena (40), vozač tramvaja, kao i putnik (16) koji je pokušao da je odbrani.

Trojica napadača sa metalnom štanglom uletela su u tramvaj na liniji 5, pre samog polaska vozila iz stanice.

Odmah su napali ženu vozača, a kada se jedan od putnika suprotstavio, huligani su i njega nekoliko puta udarili šipkom po glavi.

Ekipa Hitne pomoći prevezla je povređene u Urgentni centar, dok policija traga za vandalima.

http://www.telegraf.rs/vesti/beograd/83 ... nu-odbranu

:kuku: :kuku:
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

Grujicu,ni jedna od ovih situacija nije preterana,niti imam nekog razloga da mrzim vozace gspa... Svaka od ovih situacija mi se svakodnevno desava,a to sto vi to tolerisete zato sto je autobus,a ne automobil u pitanju,je vec druga prica...
Nisam pominjao taxiste,jer o njima nije prica,o kojima takodje nemam nista lepo da kazem...kada bih pisao sve sto.mi se desava sa taxistima i busevima,mogao bih 2 sata da cukam u tastaturu... A vecinu situacija i zaboravim... Naveo sam samo neke koje ce maltene svaki put da se dese,i to provereno. Ne vozimo istim rutama,pa ne primecujete,a ja po vecini centra prolazim svaki dan,od ovih sto sam napisao...

Sent from my HTC One using Tapatalk 4
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
dragan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:09
Garaža: BMW M340i, Peugeot 2008

Post od dragan »

starac vujadin napisao:Klinci u pikapovima su verovatno najgori. Lože se na vožnju, uglavnom nemaju svoj auto, turbo dizel pikapovi lepo vuku, oni se zanesu da voze "dvojku GTI" (za koju im uvek fali 300 evra) i tako...uvek na oprezu s njima.

GSP je ok, mada su ovi sa košuljama i kravatama u mini busevima divljali, ali im je izgleda neko skrenuo pažnju, pa su se upristojili.
+1
odlicno zapazanj za mini buseve, po jurija gagarina su picili ko na trkama ranije, sad vise ne...
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

Vozači malih dostavnih vozila i službenih Škoda pobeđuju (sa jednom rukom iza leđa).

Tapatalk 4
Korisnikov avatar
dragan
Reactions:

Post od dragan »

kad rece sluzbenih skoda, jutros idem autoputem na posao, kod zmaja standardno kolona u obe trake u desnoj se vozi 80-90 , u levoj 110-120, i naravno nailazi sumaher licno u oktaviji tdi IC table, neka firma nisam snimio koja, i ne shvata da tu mora da bude takva guzva i da ce se rascistiti za par kilometara nego krece sa blicanjem, voznjom auta tik uz levu ivicu trake i slicnim akrobacijama. i nece iz leve trake ni za zivu glavu, gas-patos, izvadio joj je dusu... na kraju je do aerodroma ipak popustio :kezo:
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:09
Garaža: X3

Post od Texonja »

dragan napisao: i naravno nailazi sumaher licno u oktaviji tdi IC table
:)
"Neko nam blica!"
"Da nije Vatanen?"
"Ne, to je taxi"

sent from my HTC Sensation
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Korisnikov avatar
dragan
Reactions:

Post od dragan »

:kezo:
Stjepa
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:36
Kontakt:

Post od Stjepa »

Na konto pick-up-ova i malih dostavih vozila, kao i njihovih vozača: Rođak je ranije radio u jednoj firmi gde su sva službena vozila imala GPS pratnju (nije neka od službi za obezbeđenje ili sl, skroz neka druga nebitna delatnost). U svakom slučaju delile su se opomene, pa čak i negativne korekcije plate ako voziš "jače". Tipa ako na magistralnim putevima imaš često zabeleženo preko 80, na auto-putu preko 120.
Ne sećam se detalja, ali mislim da je jedan zaposleni dobio otkaz jer je dok je u kolima bio neko sa visokim položajem iz firme dotični nanizao par vozila i prošao kroz makazice pri povratku u svoju traku. Isti dan, po završetku radnog vremmena je obaveštene o prekidu radnog odnosa.
Bilo je priča, pošto su kao što rekoh pod GPS-om, kako su hvatali one koji ne idu od A do B kud treba nego malo švrljaju i obave još po nešto usput.

Kad bi više firmi sebi priuštilo takvu kontrolu nad službenim vozilima, najgori na drumu bi smo bili mi sa privatnim jer bi ovi praktično morali po ps-u da voze.
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:
Pridružio se: 06 Avg 2013, 18:43

Post od Velja »

Nekad davno, najveći huligani u saobraćaju su bili pekarski Tamići rano ujutro :dobarvic:
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Post od pedja »

Stjepa napisao:Kad bi više firmi sebi priuštilo takvu kontrolu nad službenim vozilima, najgori na drumu bi smo bili mi sa privatnim jer bi ovi praktično morali po ps-u da voze.
I u auto skole da uvedu, mislim da bi se pola instruktora samoubilo :D
maniaxxx
Reactions:
Pridružio se: 14 Nov 2012, 20:34

Post od maniaxxx »

Mogu samo nešto da dodam...idite u Tiranu na koji dan, i odjednom svanučete u nov svet pun kulturnih vozača u BG :mrgreen:
Zaključana tema