Jeste.
"grujicd" mi je obecao, tako da ću ako Bog da, sledećeg ponedeljka uveče, uspavati svog malog kapetana tom gitarom...
Hvala mu unapred i ovim putem
Sjajno!!!codemaker napisao: Inače pilići moji, ja sam 1969 bio na koncertima na ostrvu Wight kad je na njega nagurano preko 150,000 hipika. Gledao i slušao Boba Dylana i mnoge druge.
Video i John Lennona i Ringo Starra, Keith Richardsa, Charlie Wattsa iz The Rolling Stonsa pa i legendu Eric Claptona. Bili tamo i Elton John, Joko Ono itd,itd...
Pogadjam:TheWickerMan napisao: Jedan telefon mi zvoni pesmom iz 1979. godine a drugi pesmom iz 1972. godine![]()
Texonja napisao:Pogadjam:TheWickerMan napisao: Jedan telefon mi zvoni pesmom iz 1979. godine a drugi pesmom iz 1972. godine![]()
Sinan Sakic - Rastanak Kraj Rijeke, 1979.
Zahid Fazlic - Padajte Tiho Jesenje Kise, 1972.
Heh... sve mi je jasno bilo u samom startu.nenad.fil napisao:Code,
Pretpostavljao sam da ces me razumeti, zato sam ovo i napisao.
Sa tom "dvanaesticom" sam slabo imao iskustava ali obicno je tvrdoca do zica ili losih pragova. Meni licno nista ne moze da zameni plastiku (plasticne zice) i najvise volim da sviram na njima. Imam jednu lepu "country" Yamahu sa metalnim zicama ali nju redje sviram, pogotovo sto su "12" na njoj, posle par sati svirke, pomalo bole prsti...
Ako zatreba, pusti pp naci cemo ti najbolju gitaru za onoliko para koliko budes hteo da se "ispruzis..."
nidza napisao:Kada pljusne kiša na +2C da znaš samo kako Jugić dobro dođe. Još greje ko blesav. ;-)
Tapatalk 4