Suzuki SX4 S-Cross 2013
- Misha
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:55
- Garaža: RAV4 2.2 D4D 4WD Executive
Re: Suzuki SX4 2013
Novi SX4 ne bi bio moj izbor,takodje. Zbog nizeg klirensa mi izgleda kao kao i svaki drugi hatchback C segmenta. Kopija je Qashqaija i to mi se ne svidja. U ponudi su samo dva motora i steta sto nema jacih. Za 20.000e ima sirok izbor modela u tom segmentu. Kada dodje vreme za kupovinu novog crossovera,verovatno ce opet biti benzinac (mozda i turbo). Da sada kupujem novi SUV,CX-5 2.0 AWD bi bio moj izbor.
Live TODAY as each breath is precious and will never come again.
Re: Одг: Suzuki SX4 2013
Ja dobitnu kombinaciju nikad ne bi menjao, jos samo da je ubodem:-)
Citajuci forum svi ste je uboli pa se pitam sto ici u neizvesnost novog brenda
Послато са LG-P990 користећи Тапаток 2
Citajuci forum svi ste je uboli pa se pitam sto ici u neizvesnost novog brenda
Послато са LG-P990 користећи Тапаток 2
Ropstvo nikad nije iskorenjeno, samo se proširilo na druge rase.
-Čarls Bukovski-
-Čarls Bukovski-
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Premijerno - "Suzuki SX4 S-cross" na Novosadskom sajmu
Na Sajmu motornih vozila i opreme biće, premijerno na tržištu Srbije, predstavljen novi "Suzuki SX4 S-cross".
Edit: Nepismeni ljudi... Suzuki pisu malim slovom. Valjda Misha nece videti kako je na linkovanovm sajtu...
Na Sajmu motornih vozila i opreme biće, premijerno na tržištu Srbije, predstavljen novi "Suzuki SX4 S-cross".
Edit: Nepismeni ljudi... Suzuki pisu malim slovom. Valjda Misha nece videti kako je na linkovanovm sajtu...

Poslednja izmena od pedja u 12 Okt 2013, 15:48, izmenjeno 1 put ukupno.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Juce sam video novi SX4 na BG table i to ovaj zelenkasto-zuti..
Sta znam.. Izgleda kao qashqai.. Deluje kao vec vidjeno, a ni dizajnom se ne istice preterano
Sta znam.. Izgleda kao qashqai.. Deluje kao vec vidjeno, a ni dizajnom se ne istice preterano

Brzine idu u H-a !!!

Re: Suzuki SX4 - generalna tema
Nigde ne vidoh posebnu temu za novi SX4, pa samo kratko impresije i prvi utisci uzivo.
Bio sam u salonu i gledao novu cetvorku u najjacoj opremi sa pogonom na 4 tocka, za nekih 23000 eur.
Kola se ne mogu kupiti ali se moze rezevisati.
I ako sam ga dobrano pljunuo kao kopiju Kaskaija, moram reci da kola potpuno drugacije izgledaju uzivo u pozitivnom smislu...
Unutra je 50% kopija mog Swifta. Mislim na vrata, volan i deo table... Mnoge sitne detalje.
Auto je veliiikiiii!
Sedista, bar na prvo sedenje udobna, koza na njima perfektna.
Gepek je sve ono sto nije na starom SX4....
Iz razgovora sa majstor Radetom, glavnokomanujucim u Eurosummaru, motor je provereni 1,6 iz SX4. Nisam proveravao podatke ali kaze da je LAKSI od starog i ima bolji koeficijent otpora od starog, tako da ima i bolje performanse. Do duse, ne znam da li se to odnosi i na izlozenu verziju sa automatskim menjacem.
Tockovi su mi i dalje smesno mali za njegovu velicinu.
Prvi utisak na gledanje - odlican!
I ako nisu ista klasa niti pravi parametar za poredjenje, ali recimo kola za jednu porodicu, vidoh na B92 da je nova Meriva sa 1,4 motorom oko 12000. Ipak, 2 Merive za 1 SX4, malko nerealno. Verovatno ce korigovati cenu na dole, bice zanimljivo koliko...
Bio sam u salonu i gledao novu cetvorku u najjacoj opremi sa pogonom na 4 tocka, za nekih 23000 eur.
Kola se ne mogu kupiti ali se moze rezevisati.
I ako sam ga dobrano pljunuo kao kopiju Kaskaija, moram reci da kola potpuno drugacije izgledaju uzivo u pozitivnom smislu...
Unutra je 50% kopija mog Swifta. Mislim na vrata, volan i deo table... Mnoge sitne detalje.
Auto je veliiikiiii!
Sedista, bar na prvo sedenje udobna, koza na njima perfektna.
Gepek je sve ono sto nije na starom SX4....
Iz razgovora sa majstor Radetom, glavnokomanujucim u Eurosummaru, motor je provereni 1,6 iz SX4. Nisam proveravao podatke ali kaze da je LAKSI od starog i ima bolji koeficijent otpora od starog, tako da ima i bolje performanse. Do duse, ne znam da li se to odnosi i na izlozenu verziju sa automatskim menjacem.
Tockovi su mi i dalje smesno mali za njegovu velicinu.
Prvi utisak na gledanje - odlican!
I ako nisu ista klasa niti pravi parametar za poredjenje, ali recimo kola za jednu porodicu, vidoh na B92 da je nova Meriva sa 1,4 motorom oko 12000. Ipak, 2 Merive za 1 SX4, malko nerealno. Verovatno ce korigovati cenu na dole, bice zanimljivo koliko...
- BAJKER
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
- Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike
Ovaj jeste napucan sto si ti gledao ali za te pare morao je imati bar 4x4 pogon, mada i tada bi bio papren. Kada se setim koliko je stari SX4 kostao kada se je bio pojavio kod nas sa 1.5 motorom i 2WD pogonom izlazio je pa skoro 15-16000e.
Cekamo da vidimo u jeftinijem paketu opreme sa manuelnim menjacem koliko ce da kosta.
Cekamo da vidimo u jeftinijem paketu opreme sa manuelnim menjacem koliko ce da kosta.

- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Koliko sam ja pohvatao informacije, veliki plus kod SX4 S-Cross je odličan osnovni paket opreme. Stari SX4 je pomalo problematičan sa samo 2 vazdušna jastuka u osnovnom paketu. Ostalo manje-više, ali realno tu baš nisu smeli da štede. Novi ima zaista impresivnu opremu u osnovnom paketu, plus veći i novi model, računam da ispod 13.000e neće ići u najjeftinijoj varijanti, ali mi se i to čini kao odlična cena. No videćemo...
Posetite www.garaza.rs !
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Ne znam samo ko im je rekao da forsiraju ovu zeleno-žutu groznu godzila boju kada auto definitivno lepše izgleda u beloj, crnoj ili braon metalik boji.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
- Misha
- Misha
Očekivao sam veće interesovanje za novi SX4. 

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Vidiš da ni stari nismo elaborirali.
Ne znam, nisam ga video uživo, ali kao što rekoh, meni to više nije onaj auto. Sad to ima i prednosti i mane.

Ne znam, nisam ga video uživo, ali kao što rekoh, meni to više nije onaj auto. Sad to ima i prednosti i mane.
Širim haos!
Biće, kad padne ispod 10k evramisha napisao:Očekivao sam veće interesovanje za novi SX4.

- BAJKER
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
- Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike
methane.master napisao:Vidiš da ni stari nismo elaborirali.![]()