Dobro veče

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
dragvorl
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
Kontakt:

Re: Dobro veče

Post od dragvorl »

:rofl:
SlikaSlika
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Post od NexT »

methane.master napisao:^^ A "nišan" čisto da se vidi za Fejs. :kezo:
Samo sam cekao kad ces da prose*es nesto, a hteo sam da editujem fotku, al me mrzelo.
Korisnikov avatar
stefanan
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 17:46
Garaža: Fiat Stilo 1.9 mjet

Post od stefanan »

Stao i snima koju studentkinju da pokupi :mrgreen:

Sent from my XT910 using Tapatalk 2
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

Koja je poenta slike, al sad ozbiljno?
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Post od NexT »

Sva tri autobusa su ispravna, sva 3 idu pravo na semaforu i sva tri su krenula sa stanice koja se vidi, ali iako imaju svoju traku za pravo nisu mogli da sacekaju u koloni, nego su zauzeli sve 3 trake, koje se posle raskrsnice svakako spajaju u dve.
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

Ma to stalno rade... jebe im se.. Najvise me nerviraju kad ne idu sinama od Fransa do Hrama, nego ulaze u 1 traku ka gradu i tako prave jos vecu guzvu..
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

Možda se trkaju do sledećeg. Kad mogu ljudi sa kolima, što ne i oni. :djavo:
Širim haos!
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Re: AW: Dobro veče

Post od Floyd »

NexT napisao:Sva tri autobusa su ispravna, sva 3 idu pravo na semaforu i sva tri su krenula sa stanice koja se vidi, ali iako imaju svoju traku za pravo nisu mogli da sacekaju u koloni, nego su zauzeli sve 3 trake, koje se posle raskrsnice svakako spajaju u dve.
Treba da vidis kakva su tek ovde stoka ti vozaci autobusa. Mada koga zaposljavaju i kako, nije ni cudno.

Gesendet von meinem GT-I9505
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

Tamo u Švici driftuju. :kezo:
Širim haos!
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Post od pedja »

Slika
Sadrzaj Dormeo jastuka.

Ne znam koliko se vidi, ali ima belog i zutog sundjera, jedan obican, drugi satro memorijski. Ti komadici su vrlo nepravilni, cepkani, sa tragovima lepljive trake i sl. Dakle, delom skart i otpad. Ima i trece vrste sundjera/pene, vrlo grubog i loseg, u tragovima, znaci klasican otpad.Pored toga, ima najlona, zice, plastike, neceg jos neutvrdjenog... A ovamo anti ovo, anti ono.

Ovo jeste najjeftiniji njihov jastuk, pa jos na akciji. U najjeftinije ide skart, ali ti najjeftinije je skuplje od dobrih jastuka drugih proizvodjaca.

Kako god, pri nabavci duseka ispadaju iz konkurencije. Duseci jesu druga prica, verovatno su njihovi ostaci (i ostaci drugih jastuka - otpad pri secenju) u ovom jastuku, ali princip je princip :D

TT
Poslednja izmena od pedja u 11 Okt 2013, 11:03, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
Sloba
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
Kontakt:

Post od Sloba »

Ako si ti slikao ovo, ponovi i napravi oštriju sliku. Ovo vredi pokazati široj publici.
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Re: AW: Dobro veče

Post od Floyd »

methane.master napisao:Tamo u Švici driftuju. :kezo:
To ne ali im je prestrojavanje slaba tacka. Naprave picvajz svaki put kad odrade tu akciju.

Gesendet von meinem GT-I9505
Korisnikov avatar
Laki021
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
Garaža: BMW 540i xDrive

Post od Laki021 »

Zato sto uvek usporavaju kada se prestrojavaju, pa makar prelazili i u levu traku, neverovatno...
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Post od pedja »

Sloba napisao:Ako si ti slikao ovo, ponovi i napravi oštriju sliku. Ovo vredi pokazati široj publici.
SlikaSlikaSlika

Evo, sa razmerom (kvadratic je oko 3mm, a imate i lenjir). Fotkano i sa blicom, da se vidi odsjaj folija, traka...

U pitanju je jastuk: http://www.dormeo.rs/jastuci/novi-siena ... -2pcs.html
Gde za jezgro pise: viskoelastična poliuretanska pena (memorijska pena)

Veci deo se sastoji od belog i zutog sundjera/pene, koji su dosta finiji od gore prikazanog. Nepravilni su komadi i neki imaju tragoga one lepljive trake (kao za dihtovanje prozora). Onaj gore otpad ne znaci da su zeleli da ustede na materijalu, jer kolicinski nema toga previse, vec da nema kontrole.

Naravno da ne mogu dokazati da je to stvarno bilo unutra, a i proslo je 15 dana u kojima mogu da im vratim jastuk bez obrazlozenja.
Pravo pitanje je: koliko ljudi nikada ne izvrne sadrzaj jastuka? Sta bi se desilo da im se posalje inspekcija i slucajnim uzorkom otvori jastuk?

Inace, ovo je kupljeno u Mercatoru/Rodi i ne znam da li je uvoznik ovaj TopShop Dormeo. Mislim da mi je kutija u podrumu.

p.s. dodatak je da imaju cudan miris. Doduse, u uputstvu i pise da treba malo da se provetre, ali to slabo ide.

Edit: Da prebacimo ovo u neku temu UPOZORENJA POTROSACIMA? Ili mozd aimamo nesto slicno? Mozda u Preporuke za sve i svasta, ili da napravimo Kritike za sve i svasta?
Korisnikov avatar
snork
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:50

Post od snork »

NexT napisao:Sva tri autobusa su ispravna, sva 3 idu pravo na semaforu i sva tri su krenula sa stanice koja se vidi, ali iako imaju svoju traku za pravo nisu mogli da sacekaju u koloni, nego su zauzeli sve 3 trake, koje se posle raskrsnice svakako spajaju u dve.
Pre neki dan sam ovde na forumu branio vozače GSP-a, ali ovo što si naveo je jedan od slučajeva gde se ne ponašaju korektno. Umesto da idu jedan iza drugog, zauzmu dve ili tri trake, pa onda voze paralelno, ili se kao nešto pretiču... I to rade svuda i stalno.
Day Walker napisao:Ma to stalno rade... jebe im se.. Najvise me nerviraju kad ne idu sinama od Fransa do Hrama, nego ulaze u 1 traku ka gradu i tako prave jos vecu guzvu..
Jedno vreme je GSP bio zabranio autobusima da voze tramvajskom bašticom, da se ne bi oštećivali zbog lošeg stanja asfalta. Posle su par puta menjali tu odluku, ali verujem da je sada opet na snazi, bar za niskopodne. Vozači tu nisu ništa krivi, jer ako ih uhvate da ne poštuju odluku, oduzmu im procenat od plate.
Ђенерал Јанковић
Odgovori