Mig 21 ima daleko veci poluprecnik zaokreta u poredjenju sa Mig-om 29 i to po svim brzinama i visinama leta. Sto znaci da je Mig 21 manje agilan u vazduhu.Geza napisao:Danas sam onako bezveze gledao MiG 21 i 29 u letu. Nisam sasvim siguran, ali mi se činilo da 21 pravi manji krug od 29-ke. Ovih dana je MiG 21 baš bio ''vožen'' muški.
Mali off ,sorry moderatorima.snork napisao:Jel to na gornjoj slici (na Lufthansinom A380), ispod Airbus A380-800 piše Wien?![]()
![]()
Ako je odgovor potvrdan, ja bih to protumačio kao iskazivanje čudne bliskosti, (želje za pripajanjem) Nemačke i Austrije. To je strogo zabranjeno ugovorima koji regulišu uslove nezavisnosti i okupaciju ove dve zemlje od strane Saveznika, posle II svetskog rata.
Mnogo su se osilili i jedni i drugi... naročito posle završetka Hladnog rata...
Pa, i Srbija je Turska, samo nam to jos nisu rekliBAJKER napisao:Mali off ,sorry moderatorima.snork napisao:Jel to na gornjoj slici (na Lufthansinom A380), ispod Airbus A380-800 piše Wien?![]()
![]()
Ako je odgovor potvrdan, ja bih to protumačio kao iskazivanje čudne bliskosti, (želje za pripajanjem) Nemačke i Austrije. To je strogo zabranjeno ugovorima koji regulišu uslove nezavisnosti i okupaciju ove dve zemlje od strane Saveznika, posle II svetskog rata.
Mnogo su se osilili i jedni i drugi... naročito posle završetka Hladnog rata...
A sta bi ti rekao na ovo, premijer Turske dosao na Kosovo i kaze da je Kosovo Turska a u isto vreme dva Turska vojna helikoptera UH 60 Black Hawk borave na aerodromu Batajnica, gde je ovde logika
Da li?BAJKER napisao:Ne zaboravi da smo zadnji put ratovali protiv Turske za vreme prvog Balkanskog rata 1912-1913god.