Smišljam ko da ti donese pogon iz EU. Ovaj moj još nije krenuo, a i pitanje je kada će, jer su ovde nastali neki problemi. Sedim za lap topom ceo dan i pišem koješta za njega ne bi li završio do ponedeljka da može da putuje.
Nisam proveravao. Samo sam video da na listi nema Srbije.
Dakle i to je rešeno. Svaki set posebna narudžbina i nema troškova transporta i carine. Jedino što su male šanse da stigne dovoljno brzo da Zuzazu bude srećan. Meni nije frka i da stigne do marta. Ja ću da naručujem polako pa da sklapam pred sezonu.
@ Zuzazu
Ne vredi da ti piskaram šta se sve izdešavalo za dva dana. Isprišaću ti kad se vrneš. Neophodan mi je u Bg.
A za i-link mogu samo da ti kažem ne
zuzazu napisao:
Evo jedan Djura Ejs kome je tezina skinuta 2 i po puta - na 64 grama
Kao umetničko delo je lep, ali ne verujem da bi izdržao jednu etapu neke ozbiljne trke.
Nego, Zuzazu, Pajo i ostali drumaši i wanna-be drumaši - što gledate samo Shimano? Campagnolo ništa? Jes' cena (u boljim grupama) malo viša, ali ipak je to Made in Italy.
Vozio sam italijanske bicikle sa iskljucivo italijanskom opremom, jer je sve ostalo svrtogrdje. Ali sa odlaskom tate Tulia Campagnola zavrseni su slavni dani ove fabrike.
To je od prilike bilo kao da vozis engleski auto. Vozim ga, zeza me, al znam da vozim ikonu.
Kad se sve zbroji, Shitmano je zakon, pogotovo u pouzdanosti grupe i brzini menjanca.
Na kraju krajeva, konacno su i mnogi italijanski proizvodjaci ramova prestali da kace Campagnolo.
Uz to je jos, u moje vreme, bio skup ko otrov.
snork napisao:Nego, Zuzazu, Pajo i ostali drumaši i wanna-be drumaši - što gledate samo Shimano? Campagnolo ništa? Jes' cena (u boljim grupama) malo viša, ali ipak je to Made in Italy.
Da kupujem ili slažem bicikl od nule pa i da razmislim o drugoj grupi. Ovako kad je na biciklu shimano grupa jedino koliko toliko racionalno je budžiti postojeće. Sa Campijem je i problem nedostatak bilo čega što može da zatreba tokom exploatacije u zemlji Srbiji.
Ne bi bilo korektno da se ne pomene i vrlo bitna cinjenica.
Campagnolo je uvek imao bolje materijale od Shimana. Koliko je Shimano bio funkcionalniji, nikada se nije mogao porediti sa recimo soljicama, nablama i sredinom jednog Campagnola.
Kako je danas, ne znam, jer sam odavno prestao da ih pratim. Moja poslednja grupa je bila Athena, koja je bila pandan 105ici ali u cenovnom razredu jedne Ultegre ili cak iznad nje, i mi smo tu zavrsili nasu pricu