Rulet
Re: Rulet
kladionicu sam trenutno i minusu nekih 40e (uplatio bio 50 na nalog u mozzartu i navukao se na live), loto sam samo par puta odigrao to ne racunam, rulet sam isto igrao samo za simbolicne iznose i tu sam u plusu mozda par stotina, greb-greb sam kupio 10ak u zivotu i prestao kad sam dobio 500 dinara 

http://www.youtube.com/watch?v=yACO6aeeZKcmethane.master napisao:Jok brate, generator pseudoslučajnih brojeva.
Mora to skokovito.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Taj prokleti live bet na Mozzart-u me je maltene I kostao celog prvog semestra.Ustanem,odem do kladionice,stavim 3000 I igram ceo dan,samo sidjem da jedem (sto je u mom slucaju prilicno cesto,zbog specijalne dijetestefanan napisao:kladionicu sam trenutno i minusu nekih 40e (uplatio bio 50 na nalog u mozzartu i navukao se na live), loto sam samo par puta odigrao to ne racunam, rulet sam isto igrao samo za simbolicne iznose i tu sam u plusu mozda par stotina, greb-greb sam kupio 10ak u zivotu i prestao kad sam dobio 500 dinara

Sad,da sam bio pusten s lanca I nisam bas,jer ne zivim sam,vec s mojima I nisam ni tajio da se kockam niti ih lagao.Kod mene je oduvek sve bilo transparentno