Rulet

Razne teme, pitanja, iskustva
Korisnikov avatar
stefanan
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 17:46
Garaža: Fiat Stilo 1.9 mjet

Re: Rulet

Post od stefanan »

kladionicu sam trenutno i minusu nekih 40e (uplatio bio 50 na nalog u mozzartu i navukao se na live), loto sam samo par puta odigrao to ne racunam, rulet sam isto igrao samo za simbolicne iznose i tu sam u plusu mozda par stotina, greb-greb sam kupio 10ak u zivotu i prestao kad sam dobio 500 dinara :D
Korisnikov avatar
Milos
Reactions:
Pridružio se: 04 Feb 2012, 23:30
Garaža: tedeijevi geteijevi

Post od Milos »

methane.master napisao:Jok brate, generator pseudoslučajnih brojeva. ;)
http://www.youtube.com/watch?v=yACO6aeeZKc
Mora to skokovito.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Wolfy
Reactions:
Pridružio se: 30 Dec 2012, 15:15
Garaža: BMW 535d

Post od Wolfy »

stefanan napisao:kladionicu sam trenutno i minusu nekih 40e (uplatio bio 50 na nalog u mozzartu i navukao se na live), loto sam samo par puta odigrao to ne racunam, rulet sam isto igrao samo za simbolicne iznose i tu sam u plusu mozda par stotina, greb-greb sam kupio 10ak u zivotu i prestao kad sam dobio 500 dinara :D
Taj prokleti live bet na Mozzart-u me je maltene I kostao celog prvog semestra.Ustanem,odem do kladionice,stavim 3000 I igram ceo dan,samo sidjem da jedem (sto je u mom slucaju prilicno cesto,zbog specijalne dijete :kezo: ) ,a preko noci stavim NBA.Bilo je dana kada sam bio I po 10k u +,I onda castim moje nekim ruckom,a resto ostavim na racunu I to ubrzo ode,obicno u prokletom zaustavnom vremenu.Imao sam neke fix ideje da budem po 1000 din svaki dan u plusu I kao da imam tih nekih 300e pride za troskaranje,sto I nije bio los plan,ali jednostavno nikada ne bih stao kada sam bivao tih 1000 din u + vec bih nastavljao.A,kap koja je prelila casu je bilo kada sam na jedan tiket stavio petocifrenu sumu,napravio kvotu 1,5(koja je prosla) ali mi to nije bilo dosta,hteo sam kvotu preko 2 I padnem taj tiket.To je bila kap koja je prelila casu jer je neko taj novac tesko zaradio , a ja ga bacio tek-tako, I iz ove perspective mi je I drago sto sam izgubio I batralio laku lovu do kraja zivota,jer ona ne postoji,a to neko nauci pre ili kasnije.

Sad,da sam bio pusten s lanca I nisam bas,jer ne zivim sam,vec s mojima I nisam ni tajio da se kockam niti ih lagao.Kod mene je oduvek sve bilo transparentno :D
Odgovori