Z10 / Fiat Punto Classic (opšta tema)
Re: Z10 / Fiat Punto Classic (opšta tema)
Jedino dobro kvacilo, je iz orginala, i to neremontovano, ostalo su budzevine, al su barem jeftina.
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
Naravno da je fabricko ne ponovljivo ali sta ces kad na trzistu nemas nista bolje ili ga ja nisam nasao. 

Tačno, Z10 iz Italije, kao i Punto Classic napravljeni u Kragujevcu posle kupovine Zastave od strane Fiata, imaju brojeve šasije koji počinju na ZFA. Z10 koje su u međuvremenu pravljene u Kragujevcu imaju broj šasije kao i sve Zastave - počinje sa VX.Bax napisao:Ako ti je broj sasije na zfa onda je Italijan najverovatnije.
Ђенерал Јанковић
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Obzirom na godište, verovatno je sklopljena u Kragujevcu... No to uopšte ne mora da znači da je lošija...
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Re: Baxov Punto TDI
Saša napisao:Ako te dobro služi i zadovoljan si - spada u najbolju kategoriju...

Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Re: Baxov Punto TDI
Bax napisao:Ma nista taj Z10, je super auto, stvarno, mnogo vise nego sto sam od njega i ocekivao.
Klasikove ratkapne su prelepe i najlepši su detalj na autu, samo smo ih vezali za domaći Punto pa su nam podsvesno odbojnedunx81 napisao:A ima i lepsu masku.....A i ratkapne

- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Joni, tvoj ima da se kotrlja još toliko bez ozbiljnijih ulaganja, samo ako se bude održavao kao do sada.
Posetite www.garaza.rs !
Trojke hvala na lepim recima sad mu je cena naglo skocila. 

Moja je 6 i po godina stara, a italijanska je. Verovatno je i ova.Saša napisao:Obzirom na godište, verovatno je sklopljena u Kragujevcu... No to uopšte ne mora da znači da je lošija...
Ђенерал Јанковић
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Pa neka napiše više kojim slovima počinje broj šasije, da ne nagađamo dalje... 

Ukoliko nije farban protivpožarni lim između kabine i motornog prostora, onda se radi o original italijanu Z10.
Send from ZX Spectrum 8 bit 16kB
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Kakav je to modifikovan Puntac?
Nesto ko ovo moje 

Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.