Alkohol i volan

Imaš i gde je 0,8 promila, i 0,5 je ok, to sitno nema nikakve veze sem kada se teoretiše...half man napisao:Ko naduva ,momentalno oduzimanje dozvole dozivotno. Pa kako je u nekim razvijenim zemljama zabranjen i 0,1 promil u krvi.. Kod nas se tolerise 0.3 i onda ljudi nagadjaju jesu li presli granicu ili nisu.
Alkohol i volan
Millie26 napisao:Ma, od tada ne pijem
Zastarelost presude je godinu dana posle pravosnaznosti presude. Tako da ako te za tih godinu dana ne nadju kuci i odvuku da gulis krompir ne moras nista da platisNexT napisao:Sta ako dobijes resenje o pesudi (mandatna kazna, nema bodova ni oduzimanja), i iskuliras, tacnije ne platis?
Znam, slazem se sa tobom. Toliko nas prodje nekaznjeno pa smo zato i nesavesni vozaci ali sam ipak srecna sto je u mom slucaju zastarelo. Sada vodim racuna mada i tada mislim da su me nekako zeznuli ali dobro...H4wkeye napisao:Millie26 napisao:Ma, od tada ne pijemInace, serem se ja na to pravosudje kad ni nakon dve godine nisu uspeli da pravosnazno donesu presudu.
Nista protiv tebe licno, samo kazem da su oni krs. I da, za ubuduce, alkohol i volan