Vežbanje, dijete, teretana...
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Re: Vežbanje, dijete, teretana...
Noge na zemlji, trudim se da bude ravna linija ledja/dupeta, jer je lakse cim podignes dupe malo vise ili ga spustis.
Gledam i oslonac iliti laktove da izbacim malo vise napred u odnosu na prav ugao jer je onda teze i vise pogadja trbusnjake.
p.s. Probao sam i sa podignutim nogama na nekoj ogradi i nisam primetio neku znacajnu razliku. U stanu nemam cvrst oslonac pa drzim noge na zemlji.
Gledam i oslonac iliti laktove da izbacim malo vise napred u odnosu na prav ugao jer je onda teze i vise pogadja trbusnjake.
p.s. Probao sam i sa podignutim nogama na nekoj ogradi i nisam primetio neku znacajnu razliku. U stanu nemam cvrst oslonac pa drzim noge na zemlji.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Šta je plank, izdržaj? Ono za trbušnjake? Ja to radim kao poslednju "vežbu" za trbušnjake, dosta mi je ako izdržim minut 

Boringly average, but also perfect for school run mums
- Delija
- Kontakt:
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Ji 4Tze
Pa ok, to sam i mislio.
Minut mi je ok, pošto mi je to praktično poslednja vežba a radim po dve grupe mišića po danu treninga: grudi-biceps, ledja-triceps, noge-ramena, trbušnjaci i bar svaki drugi trčanje 20-ak min. Tako da, dok stignem do trbušnjaka već drhtim pomalo ako sam slabije doručkovao
Minut mi je ok, pošto mi je to praktično poslednja vežba a radim po dve grupe mišića po danu treninga: grudi-biceps, ledja-triceps, noge-ramena, trbušnjaci i bar svaki drugi trčanje 20-ak min. Tako da, dok stignem do trbušnjaka već drhtim pomalo ako sam slabije doručkovao

- Delija
- Kontakt:
I meni je to poslednja vezba, tako da nema izgovora 
BTW, taj dan kad radim trbusnjake (svaki treci dan) radim 45 minuta samo trbusnjake i onda posle jos 6-8 serija zgibova cisto da se lepo osecam posle treninga

BTW, taj dan kad radim trbusnjake (svaki treci dan) radim 45 minuta samo trbusnjake i onda posle jos 6-8 serija zgibova cisto da se lepo osecam posle treninga

Šta ste vi? Profesionalni nabijači kompleksa?!
- Delija
- Kontakt:
Kamuflirani penzioneri sa ETF-a 

- Ji 4Tze
Delija je ETF štreber, ja sam bio dva sprata iznad (mislim na BG zgradu)
U svakom slučaju meni je 6 meseci teretane značilo da sam skinuo jedno 2-3-4kg ono malo sala što sam imao i dodao 3-4 kg mišića al su mi deca nešto baš olakšala, mogu da se popnem peške na vrh solitera stepenicama (po dva stepenika) i da istrčim laganim trkom skoro sat vremena - nešto što nisam iskreno ni probao u životu.
Nemam više ni vrtoglavice zbog kojih sam se i odlučio da krenem u teretanu jer poslednjih 15 godina mi se većina dana svodi na sedenje za kompom.
A i kad sam shvatio da dobijam stomak ko neki ćalac, rekao sam zaebi ovo, ne želim to sebi
ni sa 44 a ne s 34...

U svakom slučaju meni je 6 meseci teretane značilo da sam skinuo jedno 2-3-4kg ono malo sala što sam imao i dodao 3-4 kg mišića al su mi deca nešto baš olakšala, mogu da se popnem peške na vrh solitera stepenicama (po dva stepenika) i da istrčim laganim trkom skoro sat vremena - nešto što nisam iskreno ni probao u životu.
Nemam više ni vrtoglavice zbog kojih sam se i odlučio da krenem u teretanu jer poslednjih 15 godina mi se većina dana svodi na sedenje za kompom.
A i kad sam shvatio da dobijam stomak ko neki ćalac, rekao sam zaebi ovo, ne želim to sebi

Sta je sledece...kupovina kabrioleta i solo izlasci po splavovima 
Salim se malo, to je svakako za pohvalu

Salim se malo, to je svakako za pohvalu

- Ji 4Tze
Sledeće je ruski zgib 

Kad stigneš da ideš u teretanu, kad su deca u vrtiću?
- Ji 4Tze
pa da, odvedem ih u vrtić pa u teretanu pa na posao
Ali meni je to sve na 15 minuta peške plus klizno radno vreme pa mi nije problem...

Svaka čast "momci"!
Danas uz hitove iz mladosti novi rekordi na kucnom treningu
http://www.youtube.com/watch?v=oWmMVDXxowk
Sklekovi na pesnaji, zadnja serija 40 komada (ovo sam nekada mogao mnogo vise)
Zgibovi, zadnja peta serija, 30 komada, probio sam mentalnu blokadu (pomazem se sa trbusnjacima
)

http://www.youtube.com/watch?v=oWmMVDXxowk
Sklekovi na pesnaji, zadnja serija 40 komada (ovo sam nekada mogao mnogo vise)
Zgibovi, zadnja peta serija, 30 komada, probio sam mentalnu blokadu (pomazem se sa trbusnjacima

Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.