Mobilne telekomunikacije

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Milos_kg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm

Re: Mobilne telekomunikacije

Post od Milos_kg »

Kolegi sa posla stigao racun za telefon 47.000rsd, MTS operater.
Telefon mu je bio iskljucen par dana, a onda kad ga je ukljucio, stigle su mu poruke tipa "Premasili ste 10.000rsd", "Premasili ste 20.000rsd", itd, itd...

Ok kad je neko neinformisan, pa nagura racun, takav i treba da plati, ali ove fore kad znas da nisi potrosio, a oni ti nabijaju nesto na nos... uuuhhh!!! Ja ne znam sta je sa ovim operaterima, svi postali u fazonu "ako prodje, prodje" :twisted: :twisted: :twisted:
Poslednja izmena od Milos_kg u 03 Dec 2013, 16:46, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31

Post od Kuzmanovic »

Sloba napisao:
nuk napisao:Naravno

@sasa lbg
24meseca

Sent from my Lumia
Hmmm... Nedavno sam se raspitivao za opciju da šest meseci ranije produžim ugovor i uzmem novi aparat i ubeđen sam da mi je rečeno da je novi ugovor 24 meseca plus onoliko vremena koliko je stari ugovor skraćen. I ja sam u VIP-u.
Jeste, 24 meseca + ostatak ugovora. I ako menjas tarifu, ona stupa na snagu kada isteknu ovi meseci starog ugovora. Pricam o vipu.

Sent from my LG-P705 using Tapatalk
Korisnikov avatar
TheWickerMan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT

Post od TheWickerMan »

Milos_kg napisao:Kolegi sa posla stigao racun za telefon 47.000rsd, MTS operater.
Telefon mu je bio iskljucen par dana, a onda kad ga je ukljucio, stigle su mu poruke tipa "Premasili ste 10.000rsd", "Premasili ste 20.000rsd", itd, itd...

Ok kad je neko neinformisan, pa nagura racun, takav i treba da plati, ali ove fore kad znas da nisi potrosio, a oni ti nabijaju nesto na nos... uuuhhh!!! Ja ne znam sta je sa ovim operaterima, svi postali u fazonu "ako prodje, prodje" :twisted: :twisted: :twisted:
Počeo i mt:s da kenja. Negde u temi sam napisao, kolegi za 4 dana oktobra stiglo nešto mnogo, tipa 37000 ako se sećam. Zvali Telekom, kažu : izvinite,greška :) sistem ako prođe-prođe!

sent from my Google Nexus 7 using Tapatalk 2
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

Jel ima na mts-u neka opcija da se na prepaid kartici ubaci XXX mb internerta?
Ako nemaju oni, ko ima?
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31

Post od Kuzmanovic »

iggyboy napisao:evo kako covek naj..ao zbog VIP-a
http://forum.benchmark.rs/showthread.ph ... enika-VIPa
znaci lopovi u najgorem mogucem obliku,gori i od onih sto skidaju tockove
Moj komentar na ovo je da je on ispao klasican indijanac kad je uzeo karticu, gurnuo je u vip internet i poceo da surfuje kao da mu je kucni net.
Ok, zaposleni je dao pogresnu informaciju, tu je direktno kriv Vip sto ga nije naucio o tome i sto drzi nestrucne prodavce. Ali opet, ovako bahati potez coveka...

Da sam na njegovom mestu, nasao bi na netu da li pise za koje Smart pakete se odnosi da li ima ili nema besplatan internet, pa ako pise da imaju svi Smart paketi net, sa time bi se zalio kod nekoga i trazio nagodbu.
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Post od pedja »

Samo čekam kada će meni račun za net na telefonu koji ni sms ne može da pošalje kako treba :D

TT
Korisnikov avatar
TheWickerMan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT

Post od TheWickerMan »

Floyd napisao:Jel ima na mts-u neka opcija da se na prepaid kartici ubaci XXX mb internerta?
Ako nemaju oni, ko ima?
Imaju non stop promocije, 7 dana traje, mts ima sad te promocije

sent from Optimus 4X HD using Tapatalk 2
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Re: AW: Mobilne telekomunikacije

Post od Floyd »

Hvala...to je ono sto mi treba :doubleup:

Gesendet von meinem GT-I9505
Korisnikov avatar
nuk
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
Garaža: Renault Espace 2.0dCi
Kontakt:

Post od nuk »

Kuzmanovic napisao:
Sloba napisao:
nuk napisao:Naravno

@sasa lbg
24meseca

Sent from my Lumia
Hmmm... Nedavno sam se raspitivao za opciju da šest meseci ranije produžim ugovor i uzmem novi aparat i ubeđen sam da mi je rečeno da je novi ugovor 24 meseca plus onoliko vremena koliko je stari ugovor skraćen. I ja sam u VIP-u.
Jeste, 24 meseca + ostatak ugovora. I ako menjas tarifu, ona stupa na snagu kada isteknu ovi meseci starog ugovora. Pricam o vipu.

Sent from my LG-P705 using Tapatalk
Ja sam potpisao ugovor na 24meseca za novi paket koji je aktiviran od narednog 1. u mesecu pet meseci pre isteka starog ugovora. Provericu jos jednom da ne postoji neka klauzula za koju mi nije receno, zvanicno je ovako
Korisnikov avatar
Aca BG
Reactions:
Pridružio se: 06 Mar 2013, 11:22

Post od Aca BG »

nuk napisao:
Ja sam potpisao ugovor na 24meseca za novi paket koji je aktiviran od narednog 1. u mesecu pet meseci pre isteka starog ugovora. Provericu jos jednom da ne postoji neka klauzula za koju mi nije receno, zvanicno je ovako
Aj malo bolje pojasni.
Korisnikov avatar
nuk
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
Garaža: Renault Espace 2.0dCi
Kontakt:

Post od nuk »

Napisao sam mail sa pitanjem koliko ranije mogu da obnovim ugovor i posle par dana mi je stigao sms da dodjem u bilo koju poslovnicu gde sam potpisao ugovor na 24meseca, uzeo veci paket o predhodnog koji je posle par dana aktiviran. Znaci sve isto kao i kod drugih operatera gde sam skoro uvek koristio mogucnost obnavljanja ugovora 3 meseca ranije
Korisnikov avatar
Risto
Reactions:
Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro

Post od Risto »

kako sam danas popizdio...

cijelo popodne sam trazio po cijelom gradu Lumiu 920 i nigdje je nisam nasao :uf:

znam da WP telefoni i nisu bas previse popularni ali opet da nigdje ne postoji ni jedan primjerak to ne mogu da razumijem... ali svaka muka ima i neki rezultat za utjehu, moja pretpostavka o nacinu funkcionisanja srpskog trzista mobilnih telefona se pokazala tacnom.

Sve prodavnice rade po istom principu, telefon dobijate za 15-20 minuta, potrebno je samo da ga donesemo iz skladista... A kad im kazete neki koji nemaju onda zovu 3-5 likova koji se bave "veleprodajom" telefona i oni vam onda traze taj telefon... Ako nema onda ga mozete poruciti, pretpostavljam da ga donose iz inostranstva, i stize kao za 2-3-5 dana.

Smijesno mi je to da u radnji cesto nemaju ni 10 "boljih telefona", ok kontam pricu o racionalizaciji troskova i to da postoji "magacin" u obliku Pere ili Sime koji ti doture sta kupac trazi ali opet ni ti "magacini" nemaju vecinu telefona :glavomuzid:

Sve u svemu potpuno sam izpizdeo od ove "kupovine" telefona, dodje mi da odustanem od citave price i da kupim ono sto oni nude (Samsunga, j*b* ih Samsung)...
Korisnikov avatar
Milos_kg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm

Post od Milos_kg »

Koliko ga cene u radnjama u kojima si pitao?
Korisnikov avatar
Risto
Reactions:
Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro

Post od Risto »

250e je cijena koju traze za Lumiu, ako imas neku bolju/jeftiniju varijantu, onda sam za :)

U Njemackom MediaMarktu kosta 269 evra i to bi mi bila najbolja opcija za kupovinu, jos kada bi vratio Mwst tada bi me telefon dosao koliko ga oni plate gore...
Korisnikov avatar
superboss
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:09

Post od superboss »

Risto napisao:kako sam danas popizdio...

cijelo popodne sam trazio po cijelom gradu Lumiu 920 i nigdje je nisam nasao :uf:
Ako si trazio po NS-u sta te to cudi. Nikada nije bilo neke ponude. Prosetaj se 70-80km, verovatno ces naci :D. Nije to nista cudno, sto da drze telefon koji ce da trazi jako mali procenat ljudi.
What i do for the livin'? I live for the livin'.
Odgovori