kako sam danas popizdio...
cijelo popodne sam trazio po cijelom gradu Lumiu 920 i nigdje je nisam nasao
znam da WP telefoni i nisu bas previse popularni ali opet da nigdje ne postoji ni jedan primjerak to ne mogu da razumijem... ali svaka muka ima i neki rezultat za utjehu, moja pretpostavka o nacinu funkcionisanja srpskog trzista mobilnih telefona se pokazala tacnom.
Sve prodavnice rade po istom principu, telefon dobijate za 15-20 minuta, potrebno je samo da ga donesemo iz skladista... A kad im kazete neki koji nemaju onda zovu 3-5 likova koji se bave "veleprodajom" telefona i oni vam onda traze taj telefon... Ako nema onda ga mozete poruciti, pretpostavljam da ga donose iz inostranstva, i stize kao za 2-3-5 dana.
Smijesno mi je to da u radnji cesto nemaju ni 10 "boljih telefona", ok kontam pricu o racionalizaciji troskova i to da postoji "magacin" u obliku Pere ili Sime koji ti doture sta kupac trazi ali opet ni ti "magacini" nemaju vecinu telefona
Sve u svemu potpuno sam izpizdeo od ove "kupovine" telefona, dodje mi da odustanem od citave price i da kupim ono sto oni nude (Samsunga, j*b* ih Samsung)...