Stigla zima...
Re: Stigla zima...
Jutarnji 

- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Pa za sad jutarnji, ili ako mi se dogodi da ga parkiram negde na "pocetku mraka" pa krenem kuci posle par sati kad padne t, kao sinoc sto sam uradio.
Ali eto, javicu se i kad bude -15 i dobrovoljno cu ustati ranije da ga upalim i snimim
Pa sta sad treba "da istrcim na ulicu, zgrabim prvog prolaznika, da ga ubacim u pec, samo da bi se ti odobrovoljio?"
Ali eto, javicu se i kad bude -15 i dobrovoljno cu ustati ranije da ga upalim i snimim

Pa sta sad treba "da istrcim na ulicu, zgrabim prvog prolaznika, da ga ubacim u pec, samo da bi se ti odobrovoljio?"

- djiuliju
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:56
- Garaža: Clio II ph2 1.2 16v
Jutros prvi pravi minus. Struzu ljudi stakla sam' puca...zivela garaza
Živela! 

- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Jes vala, strugao sam i ja. Ove zime nisam rentirao garažu jer mi se prošle nije isplatila uopšte, a imam i pametnije stvari na koje ću da potrošim tu lovu. Ali sanjam dan kad ću useliti u novi stan/kuću sa garažom.
Posetite www.garaza.rs !
- djiuliju
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:56
- Garaža: Clio II ph2 1.2 16v
U svakom smislupaja napisao:Živela!

Sto je najgore, mnogi sastruzu malo sa soferke i teraj, kroz ostala stakla nista ne vide

- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
I couldn't agree more...
Banja... garaza kod kuce, garaza na poslu. Ova druga jos i grejana 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
To su bivši tenkisti.djiuliju napisao:Sto je najgore, mnogi sastruzu malo sa soferke i teraj, kroz ostala stakla nista ne vide

Pogledajte oko zgrade na kojim parking mestima ledi, gde ne. Noćas sam parkirao službenog Tourana ispod drveta i nije imao trunke leda jutros na šoferci. Sa druge strane zgrade gde je prethodnu noć bio parkiran je bio sav sleđen.
Naravno, ko ima opciju. Alfa je u garaži, na 15 stepeni, tako da je sa njom polazak na posao zimi uživancija.
Naravno, ko ima opciju. Alfa je u garaži, na 15 stepeni, tako da je sa njom polazak na posao zimi uživancija.
paja napisao:Živela!

Jutros u 3 palim auto, a u garazi 16.5 stepeni

- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Ja nemam garazu 

- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Ja imam jednu... i tri auta...
Uglavnom, od pocetka je samo mamin u garazi, moj "ko je*e", a Skoda je dugacka, pa kad se parkira nema puno mesta za cirkulaciju...

- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Smejte se vi sa garažama, smejte a kad dođe registracija pa porez na garažu, ovaj novi, biće veselo! 

Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Ja bez struganja stakala prosto ne mogu, to mi je omiljen deo zimskih radosti...

Velika je bila i razlika između dva poslednja dana. Jutros sam strugao samo šoferku i zadnje staklo (i to se baš slabo uhvatilo), a jutro pre toga ceo auto bio okovan sa jedno "5 mm" leda. Jedva sam ga ostrugao... Isto parking mesto. Verovatno je bilo više vlage u vazduhu koja se kondenzovala/zaledila na staklima prvi dan, ali i nagliji prelaz temperature, tako da je drugi dan kada se sve "stabilizovalo" bilo znatno manje i lakše..nidza napisao:Pogledajte oko zgrade na kojim parking mestima ledi, gde ne. Noćas sam parkirao službenog Tourana ispod drveta i nije imao trunke leda jutros na šoferci. Sa druge strane zgrade gde je prethodnu noć bio parkiran je bio sav sleđen.
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Opet ja...
Napolju dobra magla ovde kod mene, sve na licu osetiš sitne kapljice vode u vazduhu, a stakla na autima već lepo zaleđena. To je onaj najgori led, providni, što ga je maltene nemoguće ostrugati sa stakala kada dobro zaledi. Očistio sam ih malo da bude tanji sloj ujutro, no biće ipak čupavo... A nisam stigao da kupim onaj sprej za stakla, moraću sutra...

Napolju dobra magla ovde kod mene, sve na licu osetiš sitne kapljice vode u vazduhu, a stakla na autima već lepo zaleđena. To je onaj najgori led, providni, što ga je maltene nemoguće ostrugati sa stakala kada dobro zaledi. Očistio sam ih malo da bude tanji sloj ujutro, no biće ipak čupavo... A nisam stigao da kupim onaj sprej za stakla, moraću sutra...