zuzazu napisao:Ono sto sam siguran je da su kocnice TEKTRO sa pojacivacem kocenja.
Zaboravio si da navedes da kocnice imaju nesto sto svi drugi bicikli nemaju, sistem koji omogucava da se volan okrece oko svoje ose u nedogled a da se kocione sajle ne upletu, ovo je vazno zbog mogucih akrobacija sa ovom vrstom bicikla
zuzazu napisao:Ono sto sam siguran je da su kocnice TEKTRO sa pojacivacem kocenja.
Zaboravio si da navedes da kocnice imaju nesto sto svi drugi bicikli nemaju, sistem koji omogucava da se volan okrece oko svoje ose u nedogled a da se kocione sajle ne upletu, ovo je vazno zbog mogucih akrobacija sa ovom vrstom bicikla
Nisam zaboravio, nepotrebno je za identifikaciju bicikla. Imao sam ovo do pre godinu i po, savrseno znam kako izgleda.... mislim bicikl. Ostalo mi je kao u magli
Al si ti naivan. Meni ovu pirgavu i žgoljavu u plastičnim sandalama što joj noge smrede do Zemuna i još da je delim sa Zuzazuom, a sebi gospođu. Neće da može.
Pa ja sam izabrao sebi ovu seljancicu sa krs biciklom, jbg mislio sam da ti ova tvoja tebi odgovara, mislim ume da duva ove fensi tockove i koje cega a i vise bi bila kod tebe nego kod Zuzazua, njemu par puta godisnje koliko i seda na tocak
Osim toga Pajo kakav ti je bicikl takve su i sandale od plastike