Mislim da smo do sada radili Clio, Kangoo, Megane 2, Scenic, Laguna, itd.. mali servis, potrosni materijali, kvacilo, skoro sve mozemo odraditi, od pre mesec dana imam i originalnu Nissanovu dijagnostiku, koja je i za Renault isto, tako da i to znam, a i mehanicari imaju iskustva sa time..
Jedino sta tu bude problem: kad ti treba neki poseban alat vezan za zupcenje, a to nosi neki Renault samo, onda pozajmimo od kolega, resimo problem, dok za azijate sve imamo svoje. Zatim, delove za Renault ne drzim na stanju, vec ih nabavim po potrebi, a Renault EPC, iako ga imam, je tako blesav i komplikovan, cak i kad ucitas sasiju, on ti ne daje direktno deo..
Delovi ne znam raspone cena, odnos cena kvalitet za te proizvodjace, pa uglavnom po uzorku sa kola to resim..
Sve u svemu, ne postoji auto koji ne moze da se radi, samo nam u proseku treba malo vise vremena organizaciono u odnosu na ono sto nam je srz posla i za sta smo specijalizovani.
Komsije, rodbina, prijatelji, braca, kumovi...vecinu jos nisam ubacio u japanca, pa moram da im popravljam evropske masine..

Ako budes zvao moj servis, reci da si pricao sa Zivkom (ja sam vlasnik), i da sam ja dao zeleno svetlo da se radi Scenic, ako bude ti odgovarala ponuda.