Vežbanje, dijete, teretana...
Re: Vezbanje, dijete, teretana...
I na kraju, kako rekoste da se meri procenat masti?
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
To sto vise iseku pa "zavare" ostatak, to je neminovno u tim ekstremim slucajevima.dunx81 napisao:Gledam juce na tv-u devojku koja sa 19 god izgleda kao da ima 90 ali bukvalno (msm na telo,ne lice)
Sve joj visi i smezurano jer je za 2 godine skinula 146 kg![]()
Strasno kako izgleda.
Nema sta,kada se velika kolicina sala izgubi,na koji god nacin,nemoguce je zategnuti se ponovo kao ranije...
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Pa da, tema emisije je bila operacija tj skidanje tog viska. Inace gubitak tih 146 kg je posledica nekog bajpasa na zelucu jer je nenormalno jela.
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Pregrade ti zeludac... Ali onda ne smes jesti dosta stvari. Gledao sam davno prilog o bracnom paru koji su skinuli oboje po preko 100kg, uradili su im to pregradu/podvezivanje zeludca, ali moraju do kraja zivota jesti vegeterijanstinu 
Evo ja postim, jos sam bio bolestan nedelju dana, ja ne osecam kao da sam nesto smrsao, ali svi koji su me videli posle nedelju dana kazu da sam smrsao

Evo ja postim, jos sam bio bolestan nedelju dana, ja ne osecam kao da sam nesto smrsao, ali svi koji su me videli posle nedelju dana kazu da sam smrsao

Ma ovoj su pregradili zeludac da ne bi umrla.
Kaze samo je jela,jela i jela...nije mogla da se kontrolise.
19 god,ej...
Kaze samo je jela,jela i jela...nije mogla da se kontrolise.
19 god,ej...
Децо моја, јесте л гледали ви овај филм ?!?!?
http://www.youtube.com/watch?v=1hzafNkm2UQ
......................................
Може у посту и да се угоји само тако. Смисао поста је у речима Светог Јована Златоустог:
Кажеш да постиш. Увери ме у то својим делима. А која су то дела? Ако видиш сиромаха, удели му милостињу.
Ако се нађеш са непријатељем својим, измири се са њим. Видиш ли на улици неко лепо лице, одврати свој поглед од њега.
Дакле, не само да постиш стомаком, већ и очима и слухом, и рукама и ногама исвим удовима тела.
Руке нека посте уздржавајући се од сваке грамзивости и крађе. Ноге нека посте тако што нећи ходити путевима греха.
Очи нека посте тако што страсно неће посматрати лепа лица нити у зависти гледати на добра других људи.
Кажеш да не једеш месо. Али, чувај се да не гуташ похотљиво очима оно што видиш око себе.
Пости и слухом својим не слушајући оговарања и сплетке. Устима и језиком својим пости и уздржавај се од ружних речи и шала.
Каква нам је корист ако не једемо месо и рибу, а уједамо и прождиремо своје ближње.

http://www.youtube.com/watch?v=1hzafNkm2UQ
......................................
Може у посту и да се угоји само тако. Смисао поста је у речима Светог Јована Златоустог:
Кажеш да постиш. Увери ме у то својим делима. А која су то дела? Ако видиш сиромаха, удели му милостињу.
Ако се нађеш са непријатељем својим, измири се са њим. Видиш ли на улици неко лепо лице, одврати свој поглед од њега.
Дакле, не само да постиш стомаком, већ и очима и слухом, и рукама и ногама исвим удовима тела.
Руке нека посте уздржавајући се од сваке грамзивости и крађе. Ноге нека посте тако што нећи ходити путевима греха.
Очи нека посте тако што страсно неће посматрати лепа лица нити у зависти гледати на добра других људи.
Кажеш да не једеш месо. Али, чувај се да не гуташ похотљиво очима оно што видиш око себе.
Пости и слухом својим не слушајући оговарања и сплетке. Устима и језиком својим пости и уздржавај се од ружних речи и шала.
Каква нам је корист ако не једемо месо и рибу, а уједамо и прождиремо своје ближње.
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
http://www.youtube.com/watch?v=RBxRxP8OccM
Ja sam se bacio na ovo pre neki dan, samo moram da nabavim neke dobre rukavice, ubijaju žuljevi. Ako neko zna gde ima dobrih neka javi.
Ja sam se bacio na ovo pre neki dan, samo moram da nabavim neke dobre rukavice, ubijaju žuljevi. Ako neko zna gde ima dobrih neka javi.
Zgibovi su keva, al' ne mogu nijedan da uradim 

- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Nadji prvo nekog da ti malo pomaze dok ne budes mogao da sastavis sam barem 2 
Kucna varijanta je da stavis stolicu pa da na naslon stavis stopala i tako olaksavas sebi. Mana je sto je tesko da malo olaksas tako da na kraju mnogo radis nogama xD

Kucna varijanta je da stavis stolicu pa da na naslon stavis stopala i tako olaksavas sebi. Mana je sto je tesko da malo olaksas tako da na kraju mnogo radis nogama xD
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
U jee, a ja ne mogu da uradim ruski i smoren sam 

Gledao sam i oni kontra zgibovi mozda nisu losi. Podignes se preko stolice pa se jako sporo pustas.Grujic napisao:Nadji prvo nekog da ti malo pomaze dok ne budes mogao da sastavis sam barem 2
http://www.youtube.com/watch?v=mRznU6pzez0
- Milos_kg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
- Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm
Ne znam sto, ali imam neverovatnu zelju da ga jednom zabodem... ruzni stvorScuderia napisao: http://www.youtube.com/watch?v=mRznU6pzez0

1) Volkswagen Polo 6n2 1.4 16V Comfortline
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
Ali ima sisu za medalju...