Naravno da ne bih ni u ludilu kupio polovnjak (tacnije italijansku kantu

100% sam siguran da je tako. Identicno vazi i za svu tehniku, PC komponente, hranu, da ne nabrajam dalje... Nesto od toga je unapred predvidjeno za ZNJ trzista, dok se kod nekih klasifikacija radi naknadnom kontrolom kvaliteta. Mi spadamo u banana drzave iliti drzave treceg sveta, koliko god vi to zeleli da prihvatite ili ne...ftj napisao:Ti stvarno misliš da kad se napravi automobil postoji neko ko određuje ovaj će za Srbiju, ovaj je bolji njega ćemo u Norvešku?
Tehnički nismo baš 3. svet al banana svakako jesmo ali i pored toga ja ne mogu da nađem logički put da firma poput bmwa radi tako nešto a niti ti imaš neki konkretan dokaz za to tako da će se opet svesti na verovanje u jedno ili drugo. A i dovoljno je pogledati strane bmw forume, identični problemi se javljaju i tamo i vamo.Delija napisao: 100% sam siguran da je tako. Identicno vazi i za svu tehniku, PC komponente, hranu, da ne nabrajam dalje... Nesto od toga je unapred predvidjeno za ZNJ trzista, dok se kod nekih klasifikacija radi naknadnom kontrolom kvaliteta. Mi spadamo u banana drzave iliti drzave treceg sveta, koliko god vi to zeleli da prihvatite ili ne...
ftj napisao:
Nije za nas nekvalitetniji proizvod nego je bmw generalno nekvalitetan