U julu prosle god uzeh neku BEKO 800rpm,nova,garancija 5god.
Nemam pojma kako se pali i ostalo, o tome vodi racuna lepsa polovina al primetih u decembru nesnosnu buku kad roka centrifuga.Na prethodnoj Obodin il tako nesto se isto desilo,kupi nove amortizere zamenio i sve bilo ok.Da ne bih cackao ovu Beko jer cim vide da si odsrafio bilo sta ponistavaju garanciju,pozovem korisnicki servis i oni za par dana posalju majstora.Podmazivao amortizere ,dotezao bla bla bla al buka vrum vrum vrum se nije smanjila.
Opet prijavih buku posle 15ak dana i dodje on ,zameni amortizere,dotezao bubanj,njakao bocne federe,odvijao ona dva kamena s bubnja i pita jel sad manje!!?Da ne poverujete kad se upali centrifuga buka je bila jaca jedno 30%

.Sta god da je uradio izgleda da je dokrajcio

.Kazem vidis i sam i sta cemo dalje...Rece da je mora odneti u radionicu na 7-10dana da je ispitaju

!Ako mi donesete neku zamensku rekoh moze u suprotnom nema sanse (mada koliko znam imaju pravoda je zadrze i do 45dana u servisu pa ako ne otklone kvar dobijam novu,u prevodu trt milojka)!Nisu je odneli i osta tako,lupa li lupa.
Posle par dana dosao je sa nekim "viseg china" i ovaj cim je cuo kako radi rece da je otisao bubanj ,da ce poruciti novi i zameniti ga na licu mesta da je ne bi nosili u servis a ja ostao bez masine tih par dana:o .Videcemo sta ce biti....
10x je bolje radila stara Obod a ni sestra se nije usrecila sa novom Gorenje made in Valjevo