Fiat Bravo VS Golf V

Razne informacije u vezi kupovine automobila
Odgovori
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Re: Fiat Bravo VS Golf V

Post od Delija »

Sorry, but mene ta generacija Civic-a ne zanima ;)

BTW, stavio si sliku Abarth-a, pa je red da stavis i Civic Type R ;)

Slika
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
sashicus
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 10:43
Garaža: lancia lybra 1.9 jtd

Post od sashicus »

Delija zasto uporedjujes stila iz 2001. i sivika iz 2007.? nema logike.
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Kontakt:

Post od Delija »

Civic je iz 2005., a uporedjujem samo zbog "prozivke".
perfiko napisao:Sve, sve, ali da zamerku na lepotu enterijera bilo kog automobila imaju vozači Civica...
Ja vozim 8. generaciju, tako da...

BTW, imam pravo da kazem da je enterijer Stila tesko sranje i da su sedista kaNtastrofalna.
Astra G je "10 u glavu" za Stilo iako je 1998. godiste. Ne daj boze ako ima sportska sedista kakva je imala moja Astra:

Slika
Poslednja izmena od Delija u 01 Jan 2014, 22:18, izmenjeno 1 put ukupno.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
aleksa
Reactions:
Pridružio se: 23 Apr 2012, 13:33

Post od aleksa »

Mene ne zanima ni jedan ni drugi, al reko red je da se uporede iste generacije! ;)

Inace nije Abarth, nego Stilo automatik (Dualogic), Abarth ima Selespeed menjac koji drugacije izgleda, ako si zbog toga pomislio... a na drugoj slici je obican Stilo u Full-u! :D

A Type-R je kao bolji!? :kezo:
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Kontakt:

Post od Delija »

Obican Stilo nema bele "cajgere" ;)
Korisnikov avatar
aleksa
Reactions:

Post od aleksa »

Obican Stilo automatik ima bele cajgere. ;)
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Kontakt:

Post od Delija »

Taj je "obican" do moga i nazad - u Evropi se nije ni pravio ni prodavao, vec od 2008. u Brazilu :glavomuzid:

To je bre noviji auto od mog Civica :kezo:

BTW, lupio si :) (kao sto sam i ja odmah pomislio da je Abarth :)) - beli "cajgeri" nemaju veze sa automatskim menjacem, vec je takav brazilski redizajn:

Slika
Korisnikov avatar
aleksa
Reactions:

Post od aleksa »

Ja sam mislio da ti bele cajgere povezujes sa Abartom...

Znaci po tebi su beli cajgeri napucana verzija, a oni se ustvari prodavali u "brazilskom" paketu!? :D

Jel ovo sad napucana verzija ili klot?

Slika

EDIT: i sta sam lupio, kad svaki automatik ima bele cajgere!? :D
Poslednja izmena od aleksa u 01 Jan 2014, 22:40, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Kontakt:

Post od Delija »

Klotara na manuelnom klimom - ne lici ni na sta cak ni na ovoj totalno retusiranoj i photoshop-iranoj slici :D
Dildo od automatskog menjaca malo izvlaci situaciju :kezo:

A tek kad provozas JTD, pa skontas da od cvrcanja plastike od vibracija motora isti uopste i ne cujes - milina :kezo:

p.s. Ja sam hteo da pazarim Stilo 3d svojevremeno - odustao sam posle prve voznje :( - pazario Astru G 1.8 Sport i nisam se pokajao...
Korisnikov avatar
perfiko
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 07:53
Garaža: Fiat Croma

Post od perfiko »

Delija napisao:
perfiko napisao:Sve, sve, ali da zamerku na lepotu enterijera bilo kog automobila imaju vozači Civica, a zamerku na sedišta vozači Škode. :glavomuzid: :kezo:
Još samo da se vozači Opela požale na koroziju, Moskviča na potrošnju a Trabanta na izduvne gasove drugih automobila. :kezo:
Ti ocigledno nisi seo u Civica ako to mozes da kazes... ;)
Ti si očigledno previše sedeo u Civicu kada ti je to lep enterijer. ;) Samo fale uši dr Spocka. :rofl:
Da ne pričam da sam na probnoj vožnji na novog Civica (auto prešao cca 3000 km) čuo krckanje plastike.
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Kontakt:

Post od Delija »

Bio si na probnoj voznji Civica (aj' da ti verujemo), a pazario si Ljubimku? Jaoooooo... :glavomuzid: :kezo:

Salu na stranu, mozemo mi ovako do sutra... Stilo se nece ni prolepsati ni postati bolji auto :)
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

Delija napisao:
p.s. Ja sam hteo da pazarim Stilo 3d svojevremeno - odustao sam posle prve voznje :( - pazario Astru G 1.8 Sport i nisam se pokajao...
Očigledno gradiš kriterijume po stvarno lošem primerku koji si probao. Ako bi poredili valjane primerke oba automobila, ne znam šta bi Astra mogla da ima od pluseva. Sedišta to sigurno nisu, kao što je pre nekoliko postova napisana potpuna neistina, nije ležanje na putu, nije pasivna bezbednost, nije oprema, motor tek nije. Jesmo svi mi subjektivni prema svojim kolima, ali neozbiljno je Astru G staviti ispred Stila. To je auto koji je i subjektivno i objektivno čitavu generaciju u zaostatku, i to se u svakom segmentu vidi.

Možemo i drugom logikom da idemo, pogotovo ovi što spominju Civica. Ajde nađite Civica od 4000€ i Stila od 4000€, da vidimo koji će da bude bolja kupovina?
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Kontakt:

Post od Delija »

A ne, to zaboravi - taj koji sam probao je bio najskuplji primerak u oglasima sa 3v - 9000 evra!
2005. godiste (tada je bila 2008. godina), multijet, restyle, navigacija, digitalna klima, panorama krov, kao nov...

Pre toga sam probao 1.6 benzinca koji se vuce kao slina, a i taj multijet 120 ks je slabasan za Astrin 1.8 motor koji ima samo par konja vise.

Moja Astra je bila Sport varijanta - vesanje i kocnice kao Bertone, sportska sedista kao Bertone, 1.8 motor koji 0-100 stize za malo jace od 9 sekundi... Sliku enterijera te konkretne Astre sam postavio, tako da je uporedi sa Stilom ;)

Sedenje ne moze da se poredi - kao dupe i oko. Stilova sedista su ocajna i za klasicna Astrina sedista, a sportska sedista sa podesavanjem lumbalnog dela su stvarno jako dobra. Mogu vrlo nisko da se spuste, tako da moze da se sedi skoro kao u pravom sportskom automobilu.

Stilo je promasaj koliko god se vama "Italijanima" to svidjalo ili ne...
Cherokee
Reactions:
Pridružio se: 17 Jan 2012, 21:35
Garaža: Audi A4 B9 Avant 2.0TDI

Post od Cherokee »

Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Kontakt:

Post od Delija »

nidza napisao:Možemo i drugom logikom da idemo, pogotovo ovi što spominju Civica. Ajde nađite Civica od 4000€ i Stila od 4000€, da vidimo koji će da bude bolja kupovina?
Kakvo je to poredjenje, da ne kazem "logika", posto nema veze sa mozgom? :glavomuzid:

Znaci, ako za 10k evra moze da se pazari bolji Civic od BMW 3-jke da je Civic bolji auto od BMW 3-jke? :kezo:
Odgovori