BTW, stavio si sliku Abarth-a, pa je red da stavis i Civic Type R

Ja vozim 8. generaciju, tako da...perfiko napisao:Sve, sve, ali da zamerku na lepotu enterijera bilo kog automobila imaju vozači Civica...
Ti si očigledno previše sedeo u Civicu kada ti je to lep enterijer.Delija napisao:Ti ocigledno nisi seo u Civica ako to mozes da kazes...perfiko napisao:Sve, sve, ali da zamerku na lepotu enterijera bilo kog automobila imaju vozači Civica, a zamerku na sedišta vozači Škode.![]()
![]()
Još samo da se vozači Opela požale na koroziju, Moskviča na potrošnju a Trabanta na izduvne gasove drugih automobila.
Očigledno gradiš kriterijume po stvarno lošem primerku koji si probao. Ako bi poredili valjane primerke oba automobila, ne znam šta bi Astra mogla da ima od pluseva. Sedišta to sigurno nisu, kao što je pre nekoliko postova napisana potpuna neistina, nije ležanje na putu, nije pasivna bezbednost, nije oprema, motor tek nije. Jesmo svi mi subjektivni prema svojim kolima, ali neozbiljno je Astru G staviti ispred Stila. To je auto koji je i subjektivno i objektivno čitavu generaciju u zaostatku, i to se u svakom segmentu vidi.Delija napisao:
p.s. Ja sam hteo da pazarim Stilo 3d svojevremeno - odustao sam posle prve voznje- pazario Astru G 1.8 Sport i nisam se pokajao...
Kakvo je to poredjenje, da ne kazem "logika", posto nema veze sa mozgom?nidza napisao:Možemo i drugom logikom da idemo, pogotovo ovi što spominju Civica. Ajde nađite Civica od 4000€ i Stila od 4000€, da vidimo koji će da bude bolja kupovina?