Za max 12k bi bila super kupovina.
Gesendet von meinem GT-I9505
Nema sanse da ce toliko izgubiti vrendost - pa danas bolja Alfa 159 iz 2007. godine kosta bar 6.500 evra. Ova je 2011-to godiste i za dve godine nema sanse da ce kostati ispod 11.000 evra.Laki021 napisao:Sve je to super, al ne zaboravi da ce taj auto za 2 god vredeti 5 - 7 000e.
Golfu 2 vrednost iz godine u godinu raste ... pogotovo na BiH trzistu.maniaxxx napisao:a koji neče? Svi gube vrednost, svi. Osim golfa naravno
12000 je ok cena za taj auto, ne bi trebalo davati više.Incognito napisao:Nema sanse da ce toliko izgubiti vrendost - pa danas bolja Alfa 159 iz 2007. godine kosta bar 6.500 evra. Ova je 2011-to godiste i za dve godine nema sanse da ce kostati ispod 11.000 evra.Laki021 napisao:Sve je to super, al ne zaboravi da ce taj auto za 2 god vredeti 5 - 7 000e.E sad, kad bi, kao sto kaze Floyd, stajala nekih 12.000 to bi bila odlicna kupovina mada ne verujem da bi je toliko spustio. E sad, kad bi je dao za nekih 13.000 i to bi bilo prihvatljivo mada opet, sumnjam da bi hteo da je da ispod 14.000.
Cena je prejaka, plus taj auto čeka neki servis sigurno na 120k pređenih, što na 2.0 nije ni malo jeftino kao za 1.9. Jesam zainteresovan, ali čemu žurba. Za tu lovu neće to brzo da ode. Delim mišljenje o autu, sve sem kilometraže je na mestu.Incognito napisao:Jesi li je pazario ? Ja sam takodje zagrejan za ovu Alfu i razmisljam da li da odem da je pregledam. Sve mi se na njoj dopada, osim kilometraze i tu temu bih ozbiljno pokrenuo prilikom eventualnog pregovora jer bez obzira na vrhunsko stanje, ne bih mu dao 15.000 za 120.000 predjenih km dok malo ne popusti. Sudeci po slikama, deluje izuzetno ocuvano, felne, oprema - sve je vrhunsko, osim kilometraze koja mi se nimalo ne uklapa u ovu cenu.nidza napisao:18"
U kontaktu sam sa prodavcem od prošle nedelje. Videćemo da li će da padne neki dogovor.
Cifra je baš visoka, tako da će teško to da ode brzo. Ona karavanka na Ledinama se prodavala nekoliko meseci, a bila je mnogo jeftinija.
Zamislite kad je spustim još kako će da izgleda na ovim točkovima. :-D
Tapatalk 4
Samo kod kupaca koji misle da je u pitanju obična 159. Ko zna šta kupuje ponudiće više. Ako bih kupovao taj auto, kupio bih ga za narednih 10g, tako da mi pad cene ne bi igrao ulogu. Sa druge strane, za auto koji će da se vozi 10g, vredi sačekati primerak koji je baš to što se traži. Ovakvi automobili su velika retkost, među svim markama, a pogotovo za ovaj novac. To je glavna vrednost ovog automobila. Npr, ja bih ovo vozio pre bilo kog BMW-a, bukvalno, koliko god zvučalo blesavo objektivnom posmatraču.Laki021 napisao:Sve je to super, al ne zaboravi da ce taj auto za 2 god vredeti 5 - 7 000e.