Dobre kafane i druga mesta gde je dobra hrana!?
- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
Re: Dobre kafane i druga mesta gde je dobra hrana!?
Bili smo...
Mnogo je dobar...
Pivo kostalo 296 dinara, ja popio 4.
Hteo da se obesim...
EDIT Stefane, sad cu da proguglam ta mesta...
Mnogo je dobar...
Pivo kostalo 296 dinara, ja popio 4.
Hteo da se obesim...
EDIT Stefane, sad cu da proguglam ta mesta...
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Mislim da sam već ostavljao link.
Ako ti nije daleko (Senjak) i ako ona voli malo ekskluzivnija mesta, onda http://restoran27.com/
Bio je Dragan, na moju preporuku. Jesu malo jače cene, ali mislim da ni u ovim već nabrojanim restoranima nije ništa jeftinije. A i meni nije standardan.
Ako ti nije daleko (Senjak) i ako ona voli malo ekskluzivnija mesta, onda http://restoran27.com/
Bio je Dragan, na moju preporuku. Jesu malo jače cene, ali mislim da ni u ovim već nabrojanim restoranima nije ništa jeftinije. A i meni nije standardan.
Posetite www.garaza.rs !
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
bane valjevo napisao: Pivo kostalo 296 dinara, ja popio 4.
Hteo da se obesim...

sent from LG 4X HD frižider using TapaTalk2
Daj ne zezaj,Mydan je kao menza,vise kafic,gde tamo da slavi 5 godina veze... Amfora takodje kafic... Pored Bibisa ima restoran splav,Bahus,tamo je lepo,Madera takodje nije losa,Novak takodje,27 sto je Trojke spomenuo, Radmilovac izmedju Bga i Grocke,to je moja preporuka,onda imas Frans, restoran spore hrane ABC(takodje veoma zanimljivo,drugacije od ovih klasicnih)...stefanan napisao:Mydan, mada je tamo cesto guzva ali jela su im super,cene ok,ambient takodje
Ili mozda Amfora,izgleda lepo ali nisam bio trebao sam za ng.
Novak ako hoces da se otvoris, Madera takodje. Mislim cene su malo skuplje nego uobicaijene ali vino zna da ukanali
Sent from my HTC One using Tapatalk
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
1. Kalemegdanska terasa
2. Little bay, Klub knjizevnika, The Square (mada je ipak u hotelu), Djordje, Madera, Mala fabrika ukusa (nije mi za tu priliku), Dijagonala 2.0.
Mislim da je to manje-vise sve od tih zvucnijih sto vredi.
2. Little bay, Klub knjizevnika, The Square (mada je ipak u hotelu), Djordje, Madera, Mala fabrika ukusa (nije mi za tu priliku), Dijagonala 2.0.
Mislim da je to manje-vise sve od tih zvucnijih sto vredi.
- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
Hteli smo u Little Bay, ali meni se jelovnik bas ne svidja...
Idemo u Restoran27...
Idemo u Restoran27...
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
Meni u majdanu bas lepo,mada stoji da nije za godisnjicu kad bolje razmislim...Xepoj87 napisao:Daj ne zezaj,Mydan je kao menza,vise kafic,gde tamo da slavi 5 godina veze... Amfora takodje kafic... Pored Bibisa ima restoran splav,Bahus,tamo je lepo,Madera takodje nije losa,Novak takodje,27 sto je Trojke spomenuo, Radmilovac izmedju Bga i Grocke,to je moja preporuka,onda imas Frans, restoran spore hrane ABC(takodje veoma zanimljivo,drugacije od ovih klasicnih)...stefanan napisao:Mydan, mada je tamo cesto guzva ali jela su im super,cene ok,ambient takodje
Novak ako hoces da se otvoris, Madera takodje. Mislim cene su malo skuplje nego uobicaijene ali vino zna da ukanali
I ko je tebe nagovorio da ides u abc? Ja video na tvu o cemu se radi i nikad nisam pozeleo da odem

Sent from my XT910 using Tapatalk 2
Pogledaj i Zvezdara Teatar, Communale, Toro, Amici, Mala Fabrika Ukusa, Holesterol....
I don't have a short temper, I just have a quick reaction to bullshit !
Ma nisam bio u Abc,preneli mi utiske,mene to ne pali uopstestefanan napisao:Meni u majdanu bas lepo,mada stoji da nije za godisnjicu kad bolje razmislim...Xepoj87 napisao:Daj ne zezaj,Mydan je kao menza,vise kafic,gde tamo da slavi 5 godina veze... Amfora takodje kafic... Pored Bibisa ima restoran splav,Bahus,tamo je lepo,Madera takodje nije losa,Novak takodje,27 sto je Trojke spomenuo, Radmilovac izmedju Bga i Grocke,to je moja preporuka,onda imas Frans, restoran spore hrane ABC(takodje veoma zanimljivo,drugacije od ovih klasicnih)...stefanan napisao:Mydan, mada je tamo cesto guzva ali jela su im super,cene ok,ambient takodje
I ko je tebe nagovorio da ides u abc? Ja video na tvu o cemu se radi i nikad nisam pozeleo da odem
Sent from my XT910 using Tapatalk 2

Ne kazem da je Mydan los,idem tamo 10 godina skoro,nego je vise fazon da odes da bacis bleju

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Mitologija, mada nismo bili 100 godina.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Preporuka za mesto sa dobrom cezar salatom? 

Mydan na Senjaku. Doduse davno sam jeo, ali je bila odlicna...
Tapatalk Post
Tapatalk Post
- ivancho
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:59
- Garaža: Octavia 1,6d
- Kontakt:
Picerija restoran Dragulj, kod kosutnjaka. Jesu nsto skuplji, ali sve sto probas je vrhunsko, da li slano, da li slatko.
Monjument je imao odličnu Cezar, al nisam dugo jeo pa nemam ojma da li su se iskvarili.
Ako odlučiš da promeniš jelo evo par ideja http://www.b92.net/putovanja/vesti.php? ... _id=801935
Prijatno
Ako odlučiš da promeniš jelo evo par ideja http://www.b92.net/putovanja/vesti.php? ... _id=801935
Prijatno

Re: Preporuke za sve i svašta
Jel ima negde dobar giros na NBG?
Ali da je u tortilji, i samo u tortilji! Necu nkakve brasnjave lepinje itd...
Ali da je u tortilji, i samo u tortilji! Necu nkakve brasnjave lepinje itd...