Mislim da je mngo veći broj onih koji zarađuju manje od proseka-a plata im opet izlazi na nos. Verovatno i na druge telesne otvore. Nekako mi je tvoja varijanta mnogo manje bolna, radiš ko konj, ali si i plaćen kao lipicaner
Ja i dalje ne mogu da skontam da li ste ti i laki ozbiljni ili nas pržite najstrašnije? Nisam stekao utisak da je ijedan od vas dvojice rodjen tamo? Ili gresim?
Da postoji tračak nade, da neko stvarno radi nešto i želi malo bolje u ovoj državi(mislim na one koji se pitaju, ipak nas niko ništa i ne pita, tj. pitaju nas fiktivno) svi bi mi drugačije pričali.
Ali dokle god nam gule kožu sa leđa ovako i onako, jedini lek za takav sistem je samostalno urušavanje. Do toga mora jednog dana doći, i zbog toga podržavam sivu ekonomiju! Nije meni problem da se Miškovići, Kostići i ostali biznismeni bogate. To mene ne zanima. Ali da steknu za 10g u SRB, što se stiče po normalnom svetu za 100g, e to me zanima itekako.Jer je sve to došlo preko naših leđa.
Ja ne želim nikome zlo zaista ali prvo birokratski aparat ove države mora da se propusti kroz par sita različite gustine. Ako to ne urade, do kraja ove godine nešto se mora prodati.
P.S: što se tiče zdravstva:
"Zdravstveno osiguranje plaća 3,3 miliona građana
Godišnji budžet Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje oko 180 milijardi dinara, polovina se daje za plate u zdravstvu"
http://www.politika.rs/rubrike/Drustvo/ ... na.lt.html
Već sam trubio na ovu temu. Ove plate mogu da se skrešu, ako bi se našem medicinskom osoblju ponudio izbor: privatno ili državno. Ovako, većina njih sedi na dve stolice-državnu odrađuje preko q, i nabacuje sebi privatno poslove.
Farmakomafija i njihova povezanost sa srpskim zdravstvom, ne mora posebno da se spominje...
What i do for the livin'? I live for the livin'.