Vežbanje, dijete, teretana...

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Ogi
Banned
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017

Re: Vežbanje, dijete, teretana...

Post od Ogi »

Pa onako, pomalo. :D Ali kada prdnes to je ubica. Najvise se prdi od belanca u prahu, to sam uzimao na pocetku vezbanja. :kuku:

Delija, pitao si me zasto surutka, ne znam, obozavam da muckam praskove i proteinske napitke, kapiram da jedna supena ne moze da utice na PWM a surutka je jezivo zdrava, doduse pitanje je koliko je od toga ostalo zbog silne obrade.

Verovatno svako ko vezba u teretani i ima ambicije zna sta je ELLA sir. Fantastican izvor cistog proteina. Ja sam pokusavao ali je jednostavno ODVRATAN. Je l probao neko da ga umuti u blenderu sa necim ?
Poslednja izmena od Ogi u 18 Jan 2014, 11:52, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:09
Garaža: X3

Post od Texonja »

Prosle god je bilo svetsko prvenstvo u rvanju, odrzavalo se u Zrenjaninu i posto je neki uber-sampion odseo u hotelu "Vojvodina" kao i mnogi, cuo sam da tip za dorucak pojede 30 jaja. Prosto mi je neverovatno... Ja za Uskrs pojedem dnevno 5-6 jaja i kad prdnem ono je gasna komora. Mogu misliti reakciju kad taj sto pojede 30 kom prdne dok se tamo rve... :)

HTC
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Korisnikov avatar
blaugrana
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 17:08

Post od blaugrana »

Na par kasika ella sira dodaj dozer wheya.
Ostavis malo u zamrzivacu samo da bolje ohladi...kao sladoded ;)
Samo kasikom umutis, ne treba ti blender
Tapatalk
Poslednja izmena od blaugrana u 18 Jan 2014, 11:36, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
Uroš S.
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester

Post od Uroš S. »

Da, malo soli, tucana paprika, seckana praška šunka. Ili whey u malo jogurta pa to u ellu.

HUAWEI P6 via TT
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

Ili zajebes ellu i roknes se u pedu nekim steroidom i odradis trening :)

Послато са GT-I9300 уз помоћ Тапатока
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Scuderia
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 20:20

Post od Scuderia »

Texonja napisao:Prosle god je bilo svetsko prvenstvo u rvanju, odrzavalo se u Zrenjaninu i posto je neki uber-sampion odseo u hotelu "Vojvodina" kao i mnogi, cuo sam da tip za dorucak pojede 30 jaja. Prosto mi je neverovatno... Ja za Uskrs pojedem dnevno 5-6 jaja i kad prdnem ono je gasna komora. Mogu misliti reakciju kad taj sto pojede 30 kom prdne dok se tamo rve... :)

HTC
Pojede verovatno 30 belanaca, ne celih jaja.
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:
Pridružio se: 18 Jan 2012, 11:13

Post od AcaKayak »

Zumance je zdravo u manjoj kolicini, tipa na 5 jaja pojedes jedno celo a od cetiri samo belance, to je neki dobar odnos.

30 jaja da je jeo iskreno cisto sumnjam. Ne sto mislim da je nemoguce vec sto kao profesionalac ne vidim zasto bi to radio, pogotovo na takmicenju.
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

Kako ne vidis zasto?
Pa da mocnije prdi i omami protivnika :kezo:

Bax napisao:Cuo sam da se od tih proteina mnogo dnjepr :mrgreen:
Samo od whey-a - jok.
Od surutke "sa pijace" da samo tako jer ima krsa laktoze (samo 12% su proteini, a 70% laktoza), i isto tako od belanaca u prahu, kao sto je vec receno.

@Ogi
Nisam te ja pitao :), ali sam pomislio isto - ono sto je zdravo u surutci "sa pijace" je upravo ono sto dobijas iz "sintetickog" praska, tako da ti dodatak te "sa pijace" ne treba (napisah iznad i zasto).

Ella sir meni fino klizi uz suvu pecenicu iliti sunku (ne ona dimnjena, nego suva kao barut :)) samo tako - pola Elle, 200-300g sunke, 2 paradajza i tonus hleb su mi savrsena kombinacija :) Jeste malo suvo, ali tu je mleko da pogura :)
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

Bax napisao:Cuo sam da se od tih proteina mnogo dnjepr :mrgreen:
Ja i bez njih lomim stakla :prdi:
Širim haos!
Scuderia
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 20:20

Post od Scuderia »

AcaKayak napisao:Zumance je zdravo u manjoj kolicini, tipa na 5 jaja pojedes jedno celo a od cetiri samo belance, to je neki dobar odnos.
Da, tako nekako :thumbup:
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

AcaKayak napisao:Ja sam primetio na sebi da sto duze nesto ne uzimam, manje mi se trazi. Recimo cokoladu pojedem jednom u dva meseca, i to ako je vidim negde pa da je pojedem. Kao dete sam se ubijao od cipsa, njega nisam jeo godinama, sada mi se malo i gadi. Za Novu Godinu sam se malo opustio i nabacio 2-3kg iz slatkisa i grickalica (sezona mi pocinje tek krajem aprila pa mi nije problem) i posle mi se svasta jelo, ali evo vec desetak dana pazim sta radim i vec mi je super :)
Meni je najteze bilo da se "skinem" sa slatkisa ali i sad ponekad kriziram.
Sta preporucujes kao alternativu za slatkise?
Vrede li cemu one proteinske cokolade?

Za grickalice koristim samo bademe, orahe i indijske orahe ali u manjim kolicinama.
Korisnikov avatar
ivancho
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:59
Garaža: Octavia 1,6d
Kontakt:

Post od ivancho »

Ja sam takodje imao veliki problem da se skinem sa slatkisa. Meni je ok, da kada kriziram pojedem neko voce, bananu, pomorandzu, mandarinu.......
Korisnikov avatar
Risto
Reactions:
Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro

Post od Risto »

nisam ekspert ali kada vec pitas o zamjeni za slatkise da podijelim svoje iskustvo a i da pitam da li grijesim :zbunjen:

i ja sam vec mjesec ipo na nekom dijetnom rezimu ishrane, forsiram povrce sa ribom itd., pijem surutku... kao zamjenu za slatkise sam sebi uveo tzv. bonzite (znam da je bonzita brend) jer racunam da su manje zlo od keksa, cokolade i sl. a opet mi daju neku dozu slatkog :mrgreen:

da li su po vama "bonzite" dobra alternativa slatkisima ili grijesim?
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

Floyd napisao:Vrede li cemu one proteinske cokolade?
Naravno, samo ne valjaju ni vestacki zasladjivaci u velikim kolicinama.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:
Pridružio se: 18 Jan 2012, 11:13

Post od AcaKayak »

Floyd, ja sam ih uzeo dva puta u zivotu, i to kada sam putovao (jednom autom u Cesku, drugi put avionom u Kanadu) pa nisam mogao drugacije da unesem proteine. Ne zato sto mislim da su lose, ne mislim, samo nisam imao potrebu da ih uzimam.

Nemam bas mnogo iskustva s njima pa ne mogu mnogo da pricam ali ne vidim sta bi tu bilo lose, mada ne vidim ni zasto bi ih neko uzimao ovako samo kao slatkis.

Secer unesem preko meda, voca, ponekad nekog kolaca (ovo trece nije bas uvek zdravo ali nema veze). Inace voce treba da se jede pre obroka jer se najbrze vari. Ako se pojede posle obroka onda ne moze da pocne da se odmah vari pa se pretvara u alkohol. U principu nece ti biti nista lose ali dzabe opterecujes zeludac.

Cuo sam da svinje mogu tako da se napiju, najedu se prvo necega sto se sporo vari a posle pojedu jaaaako mnogo sljiva. Sljive se pretvore u alkohol i svinja bude pijana. Nisam cuo da coveku to moze da se desi, cak mi je i za svinje malo cudno ali cuo sam od vise poznanika sa sela :)

Sto se tice bonzite, mislim da je svakako zdravija od ostalih cokoladica, a u neim situacijama je i ekstremno dobra, ali opet u tim situacijama je koka kola najbolje (najkorisnije) pice na svetu :)
Odgovori