Floyd, ja sam ih uzeo dva puta u zivotu, i to kada sam putovao (jednom autom u Cesku, drugi put avionom u Kanadu) pa nisam mogao drugacije da unesem proteine. Ne zato sto mislim da su lose, ne mislim, samo nisam imao potrebu da ih uzimam.
Nemam bas mnogo iskustva s njima pa ne mogu mnogo da pricam ali ne vidim sta bi tu bilo lose, mada ne vidim ni zasto bi ih neko uzimao ovako samo kao slatkis.
Secer unesem preko meda, voca, ponekad nekog kolaca (ovo trece nije bas uvek zdravo ali nema veze). Inace voce treba da se jede pre obroka jer se najbrze vari. Ako se pojede posle obroka onda ne moze da pocne da se odmah vari pa se pretvara u alkohol. U principu nece ti biti nista lose ali dzabe opterecujes zeludac.
Cuo sam da svinje mogu tako da se napiju, najedu se prvo necega sto se sporo vari a posle pojedu jaaaako mnogo sljiva. Sljive se pretvore u alkohol i svinja bude pijana. Nisam cuo da coveku to moze da se desi, cak mi je i za svinje malo cudno ali cuo sam od vise poznanika sa sela
Sto se tice bonzite, mislim da je svakako zdravija od ostalih cokoladica, a u neim situacijama je i ekstremno dobra, ali opet u tim situacijama je koka kola najbolje (najkorisnije) pice na svetu