Niži ljudi imaju malo bolje predispozicije za bb, zato ih je više. Ima i visokih, naravno. Arnold je bio najviši Mr. O. Visoki ljudi teško mogu da naprave konkurentne noge, tako da ih nema u samom svetskom vrhu. I sam Arni je imao slabe noge, ali je takva građa u njegovo vreme prolazila.
Kad odeš u kupovinu i napuniš kolica, nije valjda da ćeš sve to odjednom pojesti?

Smešno je to pitati za suplemente, jer mislim da je jasno da su to DODACI ishrani. Znači, sve se bazira na ishrani, a suplementi je dopunjuju.
Svaki suplement ima svoju namenu i tajming, a većini nije namena da menjaju obrok, tako da se gro suplemenata pije neposredno pre, tokom i nakon treninga. Obrok se menja nekim proteinskim blendom, a svi ostali suplementi se koriste u svrhu bolji performansi na treningu i boljem oporavku od istog. U prevodu, nekoliko vrsta suplemenata iskoristiš u roku od sat i po i to ti je to za ceo dan, sve ostalo je klopa. E, sad, drugo je što ima neozbiljnih početnika ili needukovanih vežbača pa ishranu zasnivaju na supsima. Takve već neću da komentarišem. A, ti pokloni na slici, to uopšte nije neka velika količina supsa. To su sve kesice za jedno korišćenje, a često se oko treninga koristi po 3-4 vrste suplemenata.
Ja lično imam 4-5 čvrstih obroka i jedan do dva proteinska šejka dnevno. Valjda ne delujem neozbiljno da me pitaš da li jedem i čvrstu hranu.

You think "roid rage" is bad? Try taking away a habitual coffee drinker's morning java, then see what happens!